OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell perd 9 a 4 a la pista del Reus Deportiu

Imatge del partit jugat al Vendrell a la primera volta. Eix

El Moritz CE Vendrell va perdre 9 a 4 a la pista del Reus Deportiu en l'última jornada de l'OK Lliga. Amb aquesta derrota el Vendrell queda cinquè i la propera temporada jugarà la CERS.

Si a la primera part el Vendrell es va avançar en dues ocasions, que van ser neutralitzades arribant al descans amb un empat de 2 a 2, a la segona part el Reus Deportiu es va imposar clarament.

Un cop finalitzada la temporada, ara ja només queda presentar el nou projecte de la 2016-2017.

REUS DEPORTIU (9): Roger Molina, Matías Platero, Xavi Rubio, Joan Salvat, Raül Marín -cinc inicial- Marc Ollé, Sergi Torné, Marc Vázquez, Marc Pujol i Esteve Leal.

MORITZ CE VENDRELL (4): Xus Fernández, Xixi Creus, Sergi Miras, Eloi Mitjans, Jordi Ferrer -cinc inicial- Francesc Gil, Xavier Aldrich, David Martínez, David Paris i Guillem Fox.

Gols: 0-1 (6') Jordi Ferrer; 1-1 (10') Xavi Rubio; 1-2 (13') Xixi Creus; 2-2 (16') Raül Marín; 3-2 (26') Matías Platero; 4-2 (30') Raül Marín, de falta directa; 5-2 (31') Raül Marín; 6-2 (31') Marc Ollé; 7-2 (37') Raül Marín; 8-2 (38') Joan Salvat; 8-3 (42') Sergi Miras, de falta directa; 9-3 (43') Marc Ollé, i 9-4 (45') Jordi Ferrer.

Àrbitres: García i Valverde.

Targetes: blaves a Xixi Creus (30') i a Raül Marín (33').