El Suburense cau a la segona meitat en el primer assaig de la pretemporada

Alejandro Pascua s’estrenava amb el Suburense amb un gran gol al minut 10

CF Suburense – UE Sants. Eix

CF Suburense 1 – UE Sants 3

Amb poc rodatge així com moltes absències significatives el Suburense jugava el seu primer partit de preparació davant un bon UE Sants  causant  bones sensacions, això si, donant  la impressió de trobar-se molt més rodat que els sitgetans. Partit que va servir per veure pràcticament a totes les noves incorporacions, en un partit en que els de Josu Julian van aguantar bé la primera meitat, però que a la segona el rosari de canvis i l’aspecte físic s’inclinava al costat del tercer classificat en el grup 1 la darrera temporada, la UE Sants.

Un gran gol d’Alejandro Pascua en una bona combinació en atac feia que s’estrenés fent el seu primer gol amb el Suburense, a la vegada que se li va poder veure detalls de molta qualitat en els seus primers minuts amb l’equip, jugant tots però una acceptable primera mitja hora, tot i que es va fer molt llarg el partit. Els barcelonins empataven al minut 32 després de generar un espai que rematava letalment Gaudioso per alt fent el 1 a 1. Arribant a la fi de la primera meitat amb poc més en atac per part dels dos equips.

Al minut 48 el visitant Molero que havia sortit a la represa de fort xut capgirava el marcador amb el 1 - 2 en una segona part amb poca presència ofensiva tan del Suburense com del Sants, però en un penal xiulat per l’àrbitre a l’àrea de Nito, el visitant Faura deixava el definitiu 1 a 3, arribant a la fi del primer assaig de la pretemporada, agradant l’aportació dels nous, també es va poder veure un Creixell lluitador, així com un Sarabia que jugava els seus minuts notant però l’equip que tan sols es portava una setmana entrenant.

Fitxa tècnica:

CF Suburense: Nito, Arshel, Morillo, Georgi, Pablo, Abel, Edgard, Dídac, Pascua, Creixell i Over, també jugaven Josep Maria, Marc Navarro, Sarabia, Pau, Solibellas, Altamirano, Loren i Geri.

UE Sants: Jamandu, Tomoaki, Alberto, Roger, Peke, Gala, Fabregat, Roberto, Gaudioso, Andreu i Geri, també van jugar Faura, Aitor, Oscar, Molero, Aleix, Guillem i Massagué.

Aquest dissabte 13 d’agost el Suburense rep a la Muntanyesa a les 19‘30 hores al municipal d’Aiguadolc.