El Vilafranca diu adéu a la Copa Catalunya

Onze inicial del FC Vilafranca. Eix

Vilafranca-Badalona 1-1 (3-5 p.p.)

No ha pogut ser. La tercera tanda de penals consecutiva que ha hagut d'afrontar el Vilafranca en la darrera setmana no ha estat tan existosa com les viscudes davant el Reus en la primera ronda de la Copa Catalunya i davant el Badalona en la final dels Històrics de diumenge i el degà penedesenc ha dit adéu aquest vespre a la seva participació a la Copa Catalunya d'enguany. El duel amb els badalonins ha finalitzat amb empat (1-1) i en els penals els de Manolo González han estat més encertats (3-5).

La veritat és que el Vilafranca ha tornat a ratllar a molt bon nivell i ha fet mèrits per eliminar al Badalona, però la falta d'encert en els moments clau i la mala fortuna en d'altres han acabat dictant sentència. El primer temps ha estat de clar color penedesenc i ja en el primer minut Oribe ha advertit la defensa badalonina amb un xut desviat.

En els minuts 17 i 24 han arribat dues noves oportunitats locals i, finalment, en el minut 29, Josu Rodríguez, culminant una bona acció penedesenca, ha aconseguit l'1-0. Era el just premi al que s'estava veient a la gespa del municipal. Al descans s'hi ha arribat amb aquest 1-0 i en la primera acció de la represa, Santi Triguero ha tingut la gran ocasió de situar el 2-0 quan s'ha quedat sol davant Morales, però no l'ha pogut superar.

A partir d'aquí, el Badalona s'ha començat a posar les piles i a demostrar la seva superior categoria (Segona B). Iván Guzmán ha provat fortuna (50´) i Serramitja ha rematat al pal en el minut 66 en una fase de domini visitant. En el minut 76, Musa, en un tir de falta directe, ha sorprès Miguel Ramos i ha empatat (1-1).

El Vilafranca, malgrat encaixar el gol, no s'ha rendit i Oribe hauria pogut certificar el triomf en el minut 84 en una espectacular jugada individual que ha acabat amb un xut lleugerament desviat. Ha estat l'última gran opció abans de la tanda de penals que s'ha disputat sota una intensa cortida d'aigua i amb els llamps de protagonistes. Una pena, però aquest Vilafranca continua demostrant que té molt  dir.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Duran (Arnau 58´), Castillo, Fontanils, Eric Via, Guzmán (Josep Díez 80´), Josu Rodríguez (Oscar Hernando 72´), Oribe, Guti (Bernat Puig 67´), Boira, Santi Triguero

Badalona: Morales, Parera, Fran Grima, Aleix Coch, Nils, Maestre, Iván Guzmán, Toni Lao, Serramitja (Agudo 85´), Musa, Víctor (Enric Pi 64´)
Arbitre: Miguel Angel Moreno Villaécija. T.G: Eric Via/Maestre

Gols: 1-0 Josu Rodríguez (29´); 1-1 Musa (76´)

Penals: 0-1 Musa; 1-1 Oribe; 1-2 Enric Pi; 1-2 falla Josep Díez; 1-3 Aleix Coch; 2-3 Castillo; 2-4 Iván Guzmán; 3-4 Bernat Puig; 3-5 Agudo

Incidències: Municipal de Vilafranca. 300 espectadors. Ha caigut una forta tempesta elèctrica en la recta final del partit i durant la tanda de penals