Tot i perdre el Subu va mostrar el seu potencial davant un 3a Divisió

Els de Josu Julian de tres partits de preparació disputats en sis dies, empaten un i perden dos

CF Suburense - La Montañesa. Eix

Suburense 2 - La Montañesa 4

Un altre cara se li va poder veure al Suburense davant un tercera divisió, la Montañesa, cinquè classificat a la darrera lliga, en un altre edició del Memorial Jaume Gallardo. L’equip sitgetà jugava una molt bona primera meitat en la que contava amb ocasions per poder ampliar la diferència al marcador poden sentenciar, davant però tenia com rival un gran equip, que tot i les dificultats que van tenir al no trobar espais, treballaven els seus automatismes i de que manera, molts més rodats a pocs dies de l’inici de la tercera divisió, els rosaris de canvis locals com la manca de sort en moments puntuals certificava un resultat gens just pel que es va poder veure al terreny de joc del Municipal d’Aiguadolc.

S’estrenava Sarabia però amb gol en pròpia porta al minut 5 al voler tapar un xut de la Montañesa, un minut més tard, un penal fet a Josep Maria, ell mateix s’encarregava d’empatar fent gol, el 1 a 1, el segon arribà al primer quart d’hora, el golejador  Jose Maria Marcè posant fil a l’agulla en una perfecta triangulació,  jugant en aquest minuts entre Dídac, Over i amb remat d’aquest, per davant al marcador l’equip disposava dels seus millors moments amb clares arribades, mancant  però l’encert, causant però molt bones sensacions al mig del camp amb un Villa passador, Abel recuperant i Dídac immens, així com una línia d’atac amb Pascua i Over per les bandes, entrant pel mig un Josep Maria golejador amb dos golets, el 2- 2 arribà al minut 37, el visitant Pau sense oposició engaltant un remat letal.

La decoració variava als segons 45 minuts de joc, el canvis realitzats des de la banqueta sitgetana, el penal comés al minut 54 i el poc encert de cara a barraca posava en safata la victòria a la Montañesa, fent el darrer després d’un servei de corner al 90, rematant de cap Dowi el definitiu 2 a 4 final.

CF Suburense: Nito, Arsen, Sarabia, Edgard, Pablo, Villa, Abel, Dídac, Over, Josep Maria i Pascua, també jugaven Jaume Poch, Capa, Josan, Georgy, Loren, Adrian, Creixell, Sardà i Marc Navarro.

Montañesa: Paco, Santos, Dowi, Alberto, Payan, Rubèn, Pau, Marc, Joel, Dani i Josua, també van jugar Tora, Ivan, Edu, Alabau, Pedro, Omar i Eric.