El nou Sitges s’estrena guanyant al Llorenç del Penedès

Els de Rafa Porras d’aquesta manera es fan amb el seu trofeu estrella de l’estiu, el memorial Garcia Munté

Rafa Porras parlant amb els seus jugadors. Eix

El nou Sitges que entrena Rafa Porras superava la primera prova de la pretemporada guanyant al Llorenç del Penedès per 4 a 3, en un partit que se li va començar a veure cosetes a l’equip sobre tot col·locació i gol, guanyant la 43è edició del trofeu Garcia Munté amb un joc que millorava a la segona meitat, els Sitgetans contant  amb absències però que els que jugaven, un munt de cares noves començaven a interpretar com vol que es jugui el seu cos tècnic.

El gol no va trigar en arribar, al minut 14 culminant de la millor manera Dani Midcley la jugada d’atac de l’equip el 1- 0, empatant però el visitant Hugo de forta puntada al minut 24, tan sols dos minuts més tard, el local Bernal de cap tornava a posar al seu equip per davant amb el 2 a 1, empatant però els de Llorenç del Penedès al 34 aprofitant una  badada en defensa del Sitges arribant al descans amb aquest 2-2.

De nou el gol tornava a ser protagonista a la segona part, un altre regal en defensa del Sitges al aprofitar Repiso per posar als seus per davant amb el 2 a 3, al primer minut de la represa, després l’equip d Sitges jugant una miqueta més la pilota, arribant l’empat a tres amb gol de Ricard que guanyava la posició al porter i de cap feia xarxa, sent el mateix Ricard de nou molt murri qui donava la victòria al seu equip amb el 4 a 3, acabant els del Penedès amb inferioritat numèrica degut a l’expulsió de Toni Palau al 68 amb vermella directa.

UE Sitges: Eric Goncalvez, Rafel, Carrasco, Pepe, Xavi Rodríguez, Dani Midcley, Jorge Ayala, Idris Divols, Bernat, Quique i Ricard, també jugaven Javi Dorado, Xavi Martínez, Victor, Alex Pérez, Yeray, Candel, Marc Martínez i Victor .

Llorenç del Penedès: Aitor, Castellet, Jose  Mª, Alberto, Martí, Joan, Marc, Hugo, Toni, Roger i Cristian també jugaven Pol, Lorente, Roger, Joan Repiso, Rami, Toni Palau, Adrià Repiso i Isma.

Aquest dissabte dia 20 partit de festa Major amb el Sants B a les 19´30.