Primer assaig de pretemporada amb victòria

L’equip de Igor Bengoa decideix als primers 45 minuts de joc amb gols de Bou, Victor Fèlix i Dani Puerto

CF Suburense B – Castelldefels B. Eix

CF Suburense B 3 – Castelldefels B 1

El Suburense B que entrena Igor Bengoa disputava el seu primer partit de preparació davant un tercera Catalana com el Castelldefes B, i ho va fer amb victòria en un partit en que sortia l’equip a la primera part un pel accelerat, degut a que es jugava el primer partit de la pretemporada, molt aviat va arribar el primer gol, al minut 4 obra de Bou, fent el segon al minut 14 Victor Fèlix, trigant una miqueta més el tercer al 39, obra de Dani Puerto, l’equip va jugar molt compacte en defensa, tapant molt bé els espais, tenint moltes dificultats per progressar els visitants amb poca arribada.

A la segona part es va perdre una mica el mig del camp, tenint el Castelldefels B una mica més de protagonisme, el gol visitant arribà després d’una errada en defensa del Subu, tenint encara l’equip sitgetà ocasions per fer el quart en una vaselina de Victor Fèlix que va tocar el travesser, arribant a la fi del mateix amb aquest 3 a 1 final i generant molt bones sensacions els sitgetans.

Pel Suburense B van jugar, Marc Muñoz, Andreu, Loren, Pau Almirall, David Novellas, Dani Puerto, Bou, Victor Fèlix, Adrià Sánchez, Guillem Diaz, també van jugar Jose Carlos, Javi Hereu, Pablo, Cristian Almela i Gio Rori.

El proper partit aquest dissabte a Cunit al punt de les 20 hores.