Lliga catalana

El Moritz Vendrell guanya 2 a 3 a Girona

Els vendrellencs guanyen el seu primer partit de la Lliga Catalana

Girona CH - Moritz Vendrell. Eix

El divendres 26 d'agost, el Moritz Vendrell va guanyar 2 a 3 a la pista del Girona i suma els tres primers punts de la fase de grups de la Lliga Catalana, de la qual n'és el campió de l'edició anterior.

A la primera part, tot i que el Vendrell va disposar de diverses oportunitats, va ser el Girona qui va estar més encertat de cara a porteria i al descans es va arribar amb el resultat de 2 a 0, amb gols de David Carles, al minut 8, i de Borja Ramon, al minut 20.

Als primers minuts de la segona part, el Vendrell va tenir diverses oportunitats a pilota parada (dues faltes directes i un penal), però no va ser fins a la recta final del partit que van arribar els gols de la remuntada i victòria final. Al minut 43 Edu Fernández va marcar de penal, al minut 44 Eloi Mitjans va fer el mateix per empatar el partit i, al minut 49, Edu Fernández va fer el 2 a 3. Cal dir que a pocs segons per al final el Girona va disposar d'una falta directa, però va ser aturada per Roger Molina.

El proper dimecres 31 d'agost a les 20:30 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Vilafranca, amb el qual està empatat amb tres punts. I el divendres 2 de setembre, a les 21 h, el Vendrell jugarà a casa amb el Manlleu el darrer partit de la fase de grups, en el qual s'aprofitarà per fer la presentació de l'equip davant de l'afició. L'entrada a aquests dos partits serà gratuïta.

GIRONA CH (2): Jaume Llaverola, Andrea Bolcato, Marc Gómez, Josep Hernández i David Carles - cinc inicial - Borja Ramon, Manel Garcia, Sergi Canet i Francisco Fernández.

MORITZ CE VENDRELL (3): Roger Molina, Marc Navarro, Jordi Ferrer, Francesc Gil i Eloi Mitjans - cinc inicial – Xixi Creus, Edu Fernández, Roger Rocasalbas, Iker Casado i Martí Zapater.

Gols: 1-0 (8') David Carles; 2-0 (20') Borja Ramon; 2-1 (43') Edu Fernández, de penal; 2-2 (44') Eloi Mitjans, de penal, i  2-3 (49') Edu Fernández.

Àrbitre: R. Burgos.

Targetes: blava a Andrea Bolcato (29').