Victòria de prestigi a l’espera de la primera jornada de lliga

El Suburense tanca els partits de preparació amb dos victòries dos empats i dos derrotes

CF Suburense – UE Horta. Eix

CF Suburense 3 – UE Horta 2

De la millor manera tancava la pretemporada el Suburense amb victòria treballada i convincent davant un magnífic Horta demostrant unes magnifiques sensacions, un seriós aspirant a la lluita per l’ascens al grup 1 d’aquesta Primera Catalana, exhibint un joc de toc que amb magnífics jugadors en les seves línies van fer gaudir als aficionats d’Aiguadolç de molts bons moments de futbol, la serietat en defensa dels de Josu Julián, el control al mig del camp, així com l’arribada en atac dirigida per un Pascua que li va tocar ballar amb la més lletja, amb un Creixell passador, un Dídac golejador i un Josep Maria incansable van ser els ingredients per acabar remuntant i guanyar a un gran rival.

Amb un gol de rebot en refús en defensa del Suburense en pròpia porta s’avançava l’Horta al minut 8, oferint a partir d’aquí el seu millor futbol tocant els barcelonins, trobant molts espais degut a la seva mobilitat però trobant-se amb un Nito que va demostrar la seva qualitat i aturant dos clares pilotes de gol, en una de les contres de l’equip sitgetà Josep Maria es travat dintre de l’àrea provocant penal que ell mateix s’encarregava de convertir en gol i empatant a un al minut 23, estavellant un tir sec de Adrià Creixell al pal al minut 26, la sortida al terreny de joc de Dídac i l’ajustament en les seves línies del Suburense els va generar més control arribant al descans amb aquest empat a un.

Al minut 48 en un altre bona contra de l’equip amb passi magistral de Pascua per a Dídac, aquest posava per davant als seus amb el 2 a 1, el 3 a 1 arribà després de pispar Alejandro Pascua una pilota al mig del camp generant uns espais que passant a Dídac aquest no perdonava amb un bonic gol. Reaccionava l’Horta tot i trobar més dificultats en el seu remat final fent el segon al minut 82, que deixava el definitiu marcador en un molt bon patit el jugat pels dos equips.

CF Suburense: Nito, Arsen, Capa, Sarabia, Pablo, Edgard, Villa, Creixell, Over, Jose Maria i Alejandro Pascua, també jugaven Sardà, Abel, Dídac, Tashi, Josan, Navarro i Georgy.

UE Horta: Adrià, Reyes, Manel, Abdul, Amador, Torrent, Genis, Ignasi, Arnau, Edgard i Cristian, també jugaven Esteve, Juan, Arranz, Marçal, Isra, Abel i Eudalet.

L’àrbitre, en David Ballesteros del Penedès Garraf, mostrava grogues per Sardà dels locals i Abdul, Genis i Arnau dels visitants

Primera jornada del grup segon de la primera Catalana. El Suburense s’estrena al Municipal d’Aiguadolc a partir de les 17 hores, rebent a l’Alpicat un primer rival que el tècnic del Suburense, Josu Julián, deixava clar que no se li posaria fàcil, “per mi serà un partit molt difícil, amb un entrenador que ens coneix, es obvi que sortiran molt estructurats en defensa buscant la contra al final, és un equip de Primera Catalana, nosaltres hem de fer el nostre joc i si estem ficats i ordenats hem de fer bo el factor camp i guanyar

Per un altre banda, el Suburense B va guanyar 3-2 a la U.E.Sants en el darrer partit de pretemporada amb gols d'Almela, Sánchez i Pablo de penal. Els homes de Zigor Bengoa Torralba juguen el proper diumenge, el primer partit de lliga contra la Joventut Ribetana C.F.