Lliga catalana

El Moritz Vendrell guanya 3 a 0 el Vilafranca

Moritz CE Vendrell - CP Vilafranca. Eix

El Moritz Vendrell va guanyar 3 a 0 el Vilafranca en el segon partit que disputava de la fase de grups de la Lliga Catalana.

A la primera part, el Vendrell es va avançar al minut 3 amb gol d'Eloi Mitjans. Els dos equips van disposar d'oportunitats però els porters es van mostrar molt segurs. A un minut per al descans el Vendrell es va posar amb 9 faltes.

Als primers minuts de la segona part va sumar la seva desena falta d'equip. Roger Molina va aturar la falta directa executada per Rubén Fernández. Al minut 30, Jordi Ferrer va fer el 2 a 0. Al minut 35 el Vilafranca va fer la seva novena falta. Tres minuts després va caure la desena. Arellano va aturar el xut directe d'Eloi Mitjans. Al minut 39, Jordi Ferrer va fer el tercer gol per al Vendrell. A 22 segons per al final el Vendrell va fer la falta 15. Roger Molina va aturar la falta directa de Jordi Galan. Amb el 3 a 0 al marcador va finalitzar el partit.

El proper divendres 2 de setembre, a les 21 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Manlleu, en el qual s'aprofitarà per fer la presentació de l'equip davant de l'afició. L'entrada serà gratuïta.

Moritz CE Vendrell: Roger Molina, Marc Navarro, Jordi Ferrer, Edu Fernández i Eloi Mitjans - cinc inicial – Xixi Creus, Francesc Gil, Roger Rocasalbas, Joan Lluís Mudarra i Martí Zapater.

Cafès Novell Vilafranca Capital del Vi: David Arellano, Gerard Cusachs, Jordi Galan, Rubén Fernández i Lluís Ferrer - cinc inicial – Marc Vázquez, Ricard Pintado, Joan Vázquez, Marc Palau i Mia Martí.

Gols: 1-0 (3') Eloi Mitjans; 2-0 (30') Jordi Ferrer, i 3-0 (39') Jordi Ferrer.

Àrbitre: Santi Muñoz.