El CB Sitges cau derrotat contra el Collblanc

Primer partit dels dos que ha de jugar el Bàsquet Sitges a la lliga Catalana abans de l'inici l'1 d’octubre de la lliga nacional EBA

CB Sitges. Eix

Sènior  Masculí – Lliga catalana   – jornada 1a.

Bàsquet Sitges “A” 52 - Aracena- AEC Collblanc 63

Pau 13, Marc, Jordi 2, Roger 6, Edu 4, Saladié 8, Xavi, Mauro 4, Gonzálvez, Alex, Nacho 5, Omar 10.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 14-24  13-15  10-12  15-12

Primer partit dels dos que ha de jugar el Bàsquet Sitges a la lliga Catalana abans del inici l'1 d’octubre de la lliga nacional EBA.

El Bàsquet Sitges s’enfrontava el passat diumenge al migdia a l’Aracena Collblanc, un equip que les darreres tres temporades ha jugat fases d’ascens a la categoria LEB plata.

El Sitges presentava les noves incorporacions d’Omar Thiam i Pau Carretero, un pivot i un aler que supleixen les baixes de Noel Guillem i Ignasi Vicente, que la present temporada, per decisió pròpia, jugaran al sènior B. Per aquest partit l’entrenador del Sitges, Edu Piñero, no podia comptar amb els jugadors Marc i Xavi Sabaté i tampoc amb Gerard Gonzálvez, que ja es troba al final de la fase de recuperació de la greu lesió patida al final de la temporada passada.

Inici del partit amb el cinc inicial format per Nacho, Jordi, Pau, Roger P i Edu. Intercanvi de cistelles a l'inici de partit fins el minut set del primer quart 10-11, però un desastrós parcial dels tres darrers, minut 4-13 deixava el marcador al final del primer quart a 14-24.

Una millora en la intensitat defensiva i un inspirat Omar capgiraven el marcador amb un parcial de 12-0 (26-24).

Llàstima que el temps mort demanat per l’entrenador visitant tallés la inspiració dels locals i donés les bases als seus jugadors per tornar a fer un parcial que donaria de nou els 10 punts d’avantatge als visitants, parcial de 1-15, a la mitja part 27-39.

Els dos darrers quarts més igualat 10-12 pels de Collblanc i 15-12 pel Sitges, no donaren opcions al Bàsquet Sitges a retallar les diferències i a tornar a entrar al partit, resultat final 52-63.

Bona pedra de toc l’Aracena-Collblanc, un equip en clares intencions de jugar els play-off d’ascens a LEB plata, que en declaracions del seu entrenador Josep Maria Marsa: "no aconseguir-ho seria un fracàs".

La propera setmana segon partit de la lliga Catalana d’EBA al camp del UBSA Sant Adrià, el dissabte a les 20:00, en el que serà la reedició de la final de Copa Catalunya de la temporada passada.