Primera Catalana

Remuntada del Suburense en una segona meitat de les que fan afició

Els Sitgetans s’anaven al descans amb un 0 a 2, el gols de Geri, Josep Maria i Pascua li donaven la volta sumant els tres primer punts del campionat

CF Suburense – Alpicat AT . Eix

CF Suburense 3 – Alpicat AT 2

Qui ho havia de dir a la fi del primer temps amb un 0 a 2 en contra i la sensació donada per l’equip que s’acabaria guanyant com es va fer, degut a que s’havia jugat horrorosament sense tenir la pilota, sense existir el mig del camp, la transformació dels sitgetans als segons 45 minuts té molt a veure amb la incorporació de Geri degut a la lesió d’Adrià, així com el moviment fet a Dídac al mig del camp, com la baixada física d’un Alpicat que l’havia bordat, com la sortida de Villa al minut 65 donant el toc que no havien  tingut, clau en la reacció per donar-li la volta a la decoració, guanyant un partit que tenien més que perdut al descans.

Des de els primer instants es va poder veure que l’Alpicat havia sortit amb les idees més clares i el seus moviments li feien molt del malt al Suburense, contagiat amb el joc massa directe, Romero posava a prova molt aviat al minut 9 a Nito sent aquest jugador, Romero, el que posava als seus per davant amb un gran gol rematant una pilota solta, una d’aquestes de traca, en els millors moments del Lleidatans liderats per la seva referencia Breznez, la va tenir el Suburense en jugada de Pascua al minut 37, però el porter Crisos estava molt encertat amb el seu refús, arribant el segon del Alpicat al minut 44 amb xut magistral de Gumà que res va poder fer Nito per aturar-la.

La sortida de Geri per la lesió d’Adrià, posant a Dídac al mig del camp generava la millora progressivament del Suburense que als  primers deu minuts de la represa ja tenien dos ocasions molt clares de Geri i Josep Maria solucionades a gran nivell pel porter del Alpicat. La clau es va convertir en realitat amb la incorporació de Villa als darrers 25 minuts del matx, liderant a un Suburense més remenador quan més mancances físiques acusaven els visitants.

Josep Maria Marcè en penal fet a Pascua amb el 0 – 2 envià la pilota al pal, el refús l’agafa ell mateix i l’envià a gol, anul·lat per fora de joc degut que cap contrari l’havia tocat.

El primer gol sitgetà al minut 73, un passi magistral de Villa per Geri i aquest trenca als defensors escurçant diferències, un minut després en un altre internada per la banda esquerra de l’atac, Dídac, va penjar la pilota i Josep Maria de cap posava el 2- 2, en plena desaparició dels visitants, al minut 83 i 85 van poder fer gol tan Geri com a Dídac, però aquest el de la victòria arribà al 88, magistral assistència de Villa des de l’esquerra a dreta que remata tal com venia Pascua, donant el tres punts de coratge,  demostrant un cop més que quan pitjor ho té, es transforma el Suburense en un equip guanyador.

CF Suburense: Nito, Arsen, (Toshi 45) Capa, Sarabia, Pablo, Edgard, Sardà (Villa 65), Adrià (Geri 39) Dídac (Josan 91) Jose Maria i Pascua.

Alpicat: Crisos, Amo, Pons, Rubèn Pérez, (Toje 88) Brenez, Vendrell, Gumà, Kelly (Jona 67) Romero, (Caste 67) Penpliega, (Egea 45) i Aitor.

L’àrbitre Lopez Kassen mostra targetes al locals Edgard i Sardà, i pel visitant Romero.

El proper partit al Morell

Entrenat per Josep Maria Angoy ve d’empatar sense gols a Rubí, el seu principal objectiu es retornar a la tercera divisió.