Tercera Catalana

L’UE Sitges s’estrena a camp contrari de la millor manera

L’equip sitgetà capgira un 0 a 1 amb gol en pròpia porta dels locals i el de Ricard al 42, tots a la primera meitat

Plantilla UE Sitges 2016-17. Eix

CE Anoia 1 – UE Sitges 2

Segueix la ratxa del nou Sitges de Rafa Porras, sí al llarg de la pretemporada guanyava tot el jugat, l’estrena a la lliga en aquest grup 12 de la Tercera Catalana ha estat la somiada, guanyar a Vilanova del Camí i davant un Anoia que enguany ha perfeccionat un bon equip, ho feia amb un joc molt seriós al llarg de tot el partit, demostrant en aquest  inici la seva pressió a la vegada que la intensitat que d’entrada fa que es somiï amb els tres primers punts tot i fer-ho en un camp molt complicat on no regalen res.

S’avançaven els locals amb gol Marc Cid al minut 6, quan més apretaven, però reaccionava molt bé l’equip sitgetà amb molt bones arribades, generant d’entrada perill, al minut 29 Jordi Triguero en pròpia porta posava l’empat que li anava com anell al dit a l’equip sitgetà fent justícia al que s’estava presenciant, a manca de tres minuts pel descans reapareix el golejador del Sitges, Ricard, donant la volta a la truita amb el seu gol, el 1 – 2.

A la represa els dos equips van gaudir d’ocasions per marcar però la pilota ja no va voler entrar i el Sitges amb bon treball col·lectiu s’emportava el triomf.

Per Rafa Porras tècnic del Sitges el seu equip havia merescut aquesta victòria perquè havia reaccionat molt bé amb el primer gol d’ells i perquè havien jugat molt seriosament i creien en tot moment en la victòria i es mostrava molt satisfet d’aquest debut a la lliga.

Fitxa tècnica:

UE Sitges: Eric, David Carrasco, Xavier Martínez, (Pepe 41) Dani Micley, (Ferran Pérez 63) Xavi Rodríguez, Àlex Pérez, David Ayala, Yeray, Bernat Ferret, Jonatan Durango, Ricard Rodríguez i (Jonut 81)

El Sitges s’estrena al Municipal d’Aiguadolç, reben al Sant Cugat Ses Garrigues. L’hora d’inici les 17 hores