Copa Federació

El Vilafranca comença amb molt mal peu a la Copa Federació

Badalona-Vilafranca, M. Expósito/Jornada Previa

Badalona 3 - Vilafranca 0

Debut amarg. El Vilafranca ha perdut aquesta tarda amb claredat davant el Badalona (Segona B) en el partit d'anada de la primera ronda de la Copa Federació i només una remuntada èpica el proper dia 21 al municipal vilafranquí permetrà els d'Iván Moreno continuar en aquesta competició. Es la primera vegada que el Vilafranca participa a la Copa Federació i el debut, sens dubte, ha estatn gris.

L'enfrontament no ha tingut massa història amb un Badalona superior que en el minut 2 ja s'ha avançat amb un gol de Víctor. Durant el primer temps, els badalonins s'han convertit en amos clars de la situació i passada la mitja hora Canelada ha situat el 2-0 amb el que s'ha arribat al descans.

A la represa, Iván Moreno ha buscat un revulsiu amb Josu Rodríguez, Boira i Víctor Oribe, però l'entrada al terreny de joc de les naus atacants vilafranquines no s'ha traduït en un canvi d'escenari. Els problemes pels quadribarrats, a més, s'han incrementat en el minut 53 amb el 3-0 aconseguit per Sandro en una bonica rematada per damunt de Kilian. La resta del duel ha estat un intent més o menys continuat del Vilafranca de buscar un gol, però sense claredat atacant. Tocarà èpica a Vilafranca.

El millor del partit: El debut d'Arnau Miró en un partit oficial amb el Vilafranca

El pitjor del partit: El resultat que deixa els vilafranquins amb molt poques opcions de continuar en aquesta competició

Coses que s'han de millorar: La capacitat atacant de l'equip que en tres partits de lliga i un de Copa Federació només ha marcat 2 gols.

Badalona: Arellano, Robusté, Adrià Parera, Moyano, Canelada, Ali Coulibaly, Moha (Nils 55´), Toni Lao (Maestre 65´), Bruno Vinicius (Gerard Oliva 55´), Sandro, Víctor

Vilafranca: Kilian, Arnau, Fontanils (Boira 60´), Castillo, Eric Via (Víctor Oribe 60´), Medina, Guti (Josu Rodríguez 46´), Jordi Oribe, Josep Díez, Bernat Puig, Santi Triguero

Arbitre: Juan Manuel Martín Varas (Baix Llobregat). T.G: Parera / Fontanils

Gols: 1-0 Víctor (2´); 2-0 Canelada (32´); 3-0 Sandro (53´)

Incidències: Municipal de Montigalà. 200 espectadors