Contra el Reus Deportiu

El Moritz Vendrell, subcampió de la Lliga Catalana

El proper compromís de pretemporada del Moritz CE Vendrell serà un amistós el divendres 16 de setembre a Igualada

El Moritz Vendrell, subcampió de la Lliga Catalana. CE Vendrell

El passat divendres 9 de setembre, a Les Comes d'Igualada, el Moritz CE Vendrell va disputar la final de la Lliga Catalana contra el Reus Deportiu.

El Vendrell es avançar en el marcador amb un gol matiner d'Edu Fernández (minut 3). Durant la resta de la primera part, els homes de Jordi Garcia van tenir diverses oportunitats per marcar, però el Reus també va tenir les seves ocasions, va estar més encertat i va aconseguir remuntar el marcador advers amb gols d'Albert Casanovas (minut 12) i Joan Salvat (minut 23). Amb el 2 a1 es va arribar al descans. En la represa, el Vendrell ho va intentar tot per almenys aconseguir l'empat i forçar una pròrroga, però el poc encert en pilota aturada i les aturades de Pedro Henriques ho van impedir. A més, al minut 45, Joan Salvat va marcar el seu segon gol i va sentenciar la final a favor del Reus. Amb el 3 a 1 va finalitzar el partit i el Moritz CE Vendrell es va proclamar subcampió de la Lliga Catalana.

El proper compromís de pretemporada del Moritz CE Vendrell serà un amistós el divendres 16 de setembre a Igualada. I el primer partit de l'OK Lliga tindrà lloc el dissabte 24 de setembre, a les 13 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, contra el FC Barcelona.