Tercera Divisió Grup 5

Tercera victòria consecutiva d'un Vilafranca cada dia més fort

FC Vilafranca - UE Vilassar. Eix

Com una roca i 9 de 12. El Vilafranca ha sumat aquest vespre el tercer triomf consecutiu a la lliga en un duel que s'ha resolt gràcies a un golàs per l'escaire de Guzmán en el minut 33. Els vilafranquins han tornat a fer gala d'una solidesa envejable que, de moment, ha fet que l'equip acumuli ja tres partits sense encaixar cap gol, una assignatura pendent de la passada temporada que en l'actual porta camí de resoldre's.

L'enfrontament ha començat amb domini vilafranquí i Aday hauria pogut avançar els seus en una clara ocasió que ha acabat errant en el minut 19. En el 33, però, Guzmán s'ha tret de la mànega un espectacular xut des de la frontal que ha entrat per l'escaire de la porteria d'Imanol i que ha significat l'1-0. Serà, sens dubte, un dels gols de la jornada i qui sap si de tota la lliga.

Després del descans, el Vilassar ha apretat una mica més i ha generat un parell d'arribades clares (en especial un xut creuat d'Uri en el minut 67´), però el Vilafranca ha mantingut la solidesa i no ha permès grans alegries als del Maresme. A la recta final, Santi Triguero ha tingut el 2-0 en una rematada a boca de canó que ha salvat de manera brillant Imanol. Al final un merescut 1-0 que permet els d'Iván Moreno acumular 9 de 12 punts possibles. Anem pel bon camí.

El millor del partit: El golàs de Guzmán que, a més de permetre sumar el triomf, serà un dels gols més brillants de la lliga

El pitjor del partit: La lesió a l'espatlla de Duran que certifica la mala sort d'aquest jugador amb els problemes físics.

Coses que s'han de millorar: L'equip segueix sense marcar massa gols (3 en 4 jornades), un problema que, de moment, es compensa amb la gran força defensiva. Els 3 gols els han marcat fitxatges de l'estiu (Aday 2 i Guzmán 1)

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Duran (Josep Díez 73´), Castillo, Fontanils, Eric Via, Medina, Guzmán (Bernat Puig 68´), Boira, Víctor Oribe, Josu Rodríguez, Aday (Santi Triguero 75´).

UE Vilassar: Imanol, Edu Cosme, Manu Viale, Peque, Jaume Hernández, Adri Blanchart, Baba, Pau (Uri 46´), Brian (Roger Matamala 56´), Eric López (Oumar 80´), Roberto Camacho.

Àrbitre: David López Jiménez (Barcelona). T.G: Fontanils, Eric Via, Duran, Víctor Oribe. T.V: Iván Moreno (entrenador 87´) // Oumar, Jaume Hernández (2) (T.V: 79´)

Gols: 1-0 Guzmán (33´)

Incidències: Municipal de Vilafranca. 250 espectadors