Primera Catalana Grup 2

El Suburense es mostra superior al Morell i pot golejar-lo

L’àrbitre anul·la un gol a Josep Maria per fora de joc al 32 amb el 0 - 0 molt dubtós

CD Morell - CF Suburense. Eix

Morell 0 – CF Suburense 2

Victoria merescuda del Suburense, la segona consecutiva en aquest cas al camp del Morell, jugant un partit complet i molt seriós, l’equip sitgetà es va trobar amb un conjunt, el local, que va voler jugar-li però que sortia escardat i fins i tot va poder acabar golejant  si la pilota hagués volgut entrar en les moltes ocasions que generaven els sitgetans, es va poder veure un Suburense molt disciplinat en totes les seves línies, sòlids en defensa, creatius al mig del camp i lluitadors en atac amb un Josep Maria incansable, fent inferiors a l’equip d’un Angoy descol·locat que en fases del mateix injectava dosis de nervis al seu equip.

Remenant la pilota amb arribada inclosa del Morell al primer quart d’hora amb bona resposta de Nito, amb la seva aturada van transcorre els primers minuts, després el control passava a la banda del Suburense que llegia millor el guió del mateix, en dos minuts, al 21 amb una falta treta per Pascua, així com al 23 amb un molt bona assistència d’Adrià per Josep Maria aquest rematava un xic esbiaixat avisaven del seu perill, la van tenir molt clara  al 28, combinació Dídac -Pascua que li queda molt be a Villa però el seu xut el refusa Jorge, el porter local, el remat de Pascua s’anava alt, al 38 arribà el gol anul·lat, passi en profunditat per Pascua, el seu xut se li escapa al porter enviant la pilota a gol Josep Maria, però que a instancia del auxiliar anul·la l’àrbitre fet que no entenc ningú de la expedició del Suburense, el gol arriba al minut 38 desprès d’un llançament de corner que despenja Josep Maria enviant amb el peu la pilota dintre Sarabia, el 1-0.

Seguia la mateixa tònica a la segona meitat el Morell volia i no podia amb un joc de toc però lluny dels espais on poden fer mal, si creaven ocasions els sitgetans, al 65 refusant el porter el toc de Villa, de nou Jose Maria va poder marcar al minut 79, però se li anava alt, al 80 una internada de Josep Maria amb remat de Dídac per ras sentencia pràcticament amb el 0 - 2, va moure la banqueta Angoy buscant la reacció dels seus per escurçar diferencies sense èxit, degut a que si la tenia el Suburense per augmentar la diferència, la més manifesta un remat de Josan al travesser al 88.

D’aquest nou triomf en un patit complet dels seus el tècnic Josu Julian manifestava “Ha estat un partit molt treballat, s’ha vist un Suburense que sabia el que havia de fer i per sort i encert hem guanyat a un bon equip”.
“El fet de la pressió que hem fet ha portat a que ells no estiguessin còmodes i nosaltres si, hem creat bones ocasions i crec que hem merescut guanyar com ho hem fet
.”

CD Morell: Jorge, Martí, Christian,  (Jessua Angoy) Anderson, Alejandro, Revuelta, (Òscar 46) Cunillera, Soto, Valero, (Luis García 65) Cañas, David i (Oscar 45).

CF Suburense: Nito, Toshi, Sarabia, Villa (Marcos García 69) Capa, Edgard (Navarro 88) Dídac, (Over 89) Josep Maria, Creixell, (Josan 85) Pablo i (Marc Sardà 83).

L’àrbitre Hèctor Rosco amonestava als locals Martí, i als visitants Villa i Pablo.

El Suburense rep aquest diumenge al Vista Alegre en partit que donarà inici a les 17 hores.