Tercera Catalana Grup 12é

Suficient per certificar el segon triomf

El porter sitgetà Eric Gonçàlvez avançava al seu equip amb un gran gol des de la seva porta al minut 4

UE Sitges 3 – Sant Cugat Ses Garrigues 1

Segona victòria de la UE Sitges que Els col·loca amb el Calaf com els únics equips que han sumat els sis punts, els de Rafa Porras sense oferir massa futbol gaudien d’ocasions, sobretot a la primera meitat per golejar, el gol del Sant Cugat Ses Garrigues, abans del descans posava emoció a la segona i fins i tot els visitants avançaven línies buscant l’empat, l’equip però va reaccionar i va acabar guanyant un partit que se li havia complicat quan millor estaven jugant.

De la millor manera iniciava el Sitges aquest enfrontament amb un gran gol del porter Eric Gonçalvez amb un magnífic xut des de la seva porteria sorprenent a tots al minut 4, el 1- 0, quan millor jugava l’equip sitgetà el seu home gol Ricard posava el segon al minut 19, els següents minuts gaudien d’ocasions per ampliar més el marcador però la pilota no entrava, posant l’absurd el visitant Jamal el 2 a 1 a falta de quatre minuts per el descans .

A la represa el Sant Cugat va donar un pas més endavant posant més dificultats a un Sitges que tot i que perdia una mica el control del joc però sense partir angoixes, el gol de Jonatan Durango al 84 deixava el partit vist per sentència i els tres punts es quedaven al municipal d’Aiguadolç.

Fitxa tècnica:

UE Sitges: Gonçalvez, Rafa (Candel 44) David Carrasco, Dani Midgley (Ferran Pérez 59) Xavi Rodríguez, (Victor 79) Alex Pérez, (Jon Baldena 79) David Ayala, Yeray, Bernat Ferret, Jonatan, Ricard i (Mostapha).

CF Sant Cugat Sesgarrigues: Revilla, Coffin, Sadurní, Marcianes, Soler, Labiad, Raul Grande, Ivan Garcia, Planas, Valles, Daniel Garcia

L’àrbitre Costajussa Gómez amonestava a Rafa, Dani Midgley, David Ayala i Bernat Ferret.

L’equip sitgetà es desplaça aquest proper diumenge a Sant Pere de Riudebitlles, l’hora d’inici les 12 hores.