La fortalesa defensiva permet el Vilafranca sumar un altre punt

FE Figueres  - FC Vilafranca. FE Figueres

FE Figueres - FC Vilafranca. FE Figueres

Figueres 0 - Vilafranca 0

Sumant punts i afegint minuts a la ratxa d'imbatibilitat. La força defensiva que està exhibint aquesta temporada el Vilafranca segueix intacte i al camp del Figueres l'equip ha tornat a mantenir la porteria a zero, un factor que li ha permès certificar el primer empat de la lliga. Els penedesencs acumulen ja quatre partits consecutius sense rebre cap gol i en tot el campionat només n'han encaixat un (al camp del Júpiter).

El duel a Vilatenim no ha estat especialment espectacular, però sí pràctic. En el primer temps, les ocasions clares han estat més aviat poques si bé és cert que el Vilafranca hauria pogut marcar en un xut de Guzmán (31´) i una falta de Víctor Oribe (45´) que ha salvat de manera brillant el porter local Gallego. El 0-0, però, no s'ha mogut.

A la represa, el Figueres ha estat més agressiu i en el primer quart d'hora ha generat diferents arribades perilloses que tampoc s'han concretat. Amb tot, l'oportunitat més clara dels locals no ha arribat fins el minut 78 en un potent xut de Bonaventura que Miguel Ramos ha desviat posant una mà salvadora. La rèplica del Vilafranca l'ha tinguda Boira en el minut 88 en una falta que s'ha estavellat al pal. Hauria pogut ser el 0-1, però l'empat inicial ha estat tossut. Tarda més efectiva que brillant de futbol en el que hem d'acabar fent servir el tòpic. Un punt és un punt.

El millor del partit: Els 90 minuts més que afegeix el Vilafranca a la ratxa d'imbatibilitat (4 partits consecutius)

El pitjor del partit: La poca brillantor general de l'enfrontament

Coses que s'han de millorar: La capacitat atacant de l'equip que només suma 3 gols en 5 jornades

FE Figueres: Gallego, Varese, Masó, Sergi Romero, Quimo, Venzal, Pedro, Pep (Torque 67´), Bonaventura (Javi 82´), Ritxi, Ferrón (Casanova 75´)

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Medina, Castillo, Fontanils, Eric Via, Guzmán (Josu Rodríguez 63´), Josep Díez, Víctor Oribe (Jordi Oribe 87´), Boira, Aday, Santi Triguero (Guti 80´)

Arbitre: Oscar Carballo Vázquez (Barcelona). T.G: Quimo // Fontanils, Josep Díez

Incidències: Municipal de Vilatenim. 200 espectadors