Derrota per la mínima del CB Sitges al Memorial Llopis

Plantilla del CB Sitges 2016/17. Eix

Memorial Llopis 2016

Bàsquet Sitges “A”  70 - C.B. Castellbisbal 71

El passat dissabte es jugava a Pins Vens el Memorial Llopis, entre el Bàsquet Sitges i el C.B. Castellbisbal, tots dos equips de lliga EBA i militants en el mateix grup de la conferencia aragonesa-balear-Catalana. Tot i que el Bàsquet Sitges com a debutant en la present temporada i el C.B. Castellbisbal ja militava a la categoria la temporada passada.

Cinc inicial del Sitges format per Saladié, Mauro, Jordi, Edu i Roger. El Castellbisbal comença a estirar-se en el marcador mica en mica 5-10 minut cinc, 7-13 minut set per finalitzar el primer quart 11-16. Mal inici del segon quart on el Sitges encaixa un segon parcial de 3-10 i els visitants marxen en el marcador 14-26 minut cinc, reacció dels jugadors de Piñero que a falta d’un minut per arribar el descans es posen a dos punts dels visitants 32-34. Quatre punts consecutius del Castellbisbal deixen el marcador a la mitja part 32-38. El Sitges solament llença 6 tirs lliures en els dos primers quarts, per 16 llançaments del Castellbisbal, amb 12 punts dels 38 anotats des del tir lliure.

Inici de la segona meitat i el partit s’iguala molt més i el Sitges es posa a un sol punt 44-45 minut set i empata, a manca d’un minut per finalitzar el quart, a 53, al final del tercer quart 53-55.

En el inici de l’últim quart tot i que el Sitges anà darrera en el marcador, les diferències són mínimes fins el minut vuit 62-68, en que el Castellbisbal marxa en el marcador. En aquest darrer quart el Sitges perd a dos jugadors per cinc personals, tots dos pivots, el Roger i el Xavi. Bona reacció del Sitges en la recta final del partit, que a manca de set segons s’avança en el marcador, 70-68 Un darrer atac del Castellbisbal amb una falta molt rigorosa que endemés és assenyalada com a llançament de tres en que el jugador visitant anota els tres tirs lliures. El Castellbisbal per davant 70-71 amb una darrera acció, a manca de 1 segon, on també s’hagués pogut assenyalar personal del Castellbisbal sobre el jugador del Sitges que anota però els àrbitres consideren que és fora de temps.

A nivell estadístic el Sitges va ser sancionat amb 30 personals i el Castellbisbal amb 19, el Sitges llança 14 tirs lliures i el Castellbisbal 35, el Castellbisbal anota 35% dels seus punts des del tir lliure (25 punts) el Sitges anotà solament 9 punts  des del llançament  de tir lliure, dels 70 anotats. Cap dels jugadors del Castellbisbal arribà a les 4 personals i el Sitges tingué dos jugadors eliminats per personals i dos arribaren a les quatre.

És evident que els equips nouvinguts a la categoria  han de passar pel purgatori arbitral com és el cas del Sitges i més encara si els noms dels jugadors encara no són coneguts i més si són joves.

Pau 6, Marc, Jordi  5, Roger 9, Edu 17, Saladié 6, Xavi 11, Mauro 4, Gonzálvez,  Alex 2, Nacho 10, Omar .

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover   Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 11-16   21-22  21-17  17-16