Derrota del CB Ribes en una pista complicada

Un Bàsquet Ribes lluitador va vendre molt cara la derrota en una pista complicada com és la de l'Almeda. Els locals van imposar des de l'inici un ritme molt alt i una defensa molt física que no només va anar un pas per davant de l'atac ribetà fent valer l'scouting de la pretemporada, sinó que va saber aprofitar molt bé el criteri arbitral i va expulsar els ribetans de la zona (el Ribes, sense Adrià Villar, va llençar 7 vegades més de tres que de 2 i només va agafar 1 rebot ofensiu en tot el partit).

Tot i això, el Construccions Consher Mata va demostrar caràcter quan les coses es van posar malament (38-24, minut 17) i tot i la inferioritat física i els problemes per moure la pilota va aconseguir revifar des de la defensa, ensenyant les dents al final del segon quart i posant contra les cordes el rival al final del tercer (52-51, minut 29).

No obstant, l'esforç físic i mental fet durant tot el partit contra un equip molt constant i amb les coses molt clares en defensa va passar factura a l'últim quart. La manca de frescor va impedir el Constuccions Consher Mata contestar la intensitat dels locals, cosa que va fer impossible retallar distàncies. Un 3+1 molt rigorós a manca de dos minuts va fer pal·lès de cop i volta tot el cansament acumulat. Només llavors, quan el Ribes no va poder més, l'Almeda va poder respirar tranquil.

A nivell individual, cal destacar el bon debut de Jaume Torres (18 punts, 8 rebots i 4 pilotes robades), la feina de Rafel Rius (8 punts i 15 rebots) i la punteria de Manel Butí(18 punts amb 4 de 6 en triples).

Aquest dissabte el Construccions Consher Mata debuta a casa contra el Grup Barna B. El partit començarà a les 18:00 hores.

Construccions Consher Mata: Miró 3, Pérez 2, Manel 18, Jaume 18, Miki 8, Rafel 8, Josep 12, Pol i Òscar.
T2: 10/25 (40%)
T3: 9/32 (28%)
T1: 22/32 (68.8%)