Rugbi

Inici amb victòries per als sèniors del SEL Vng

Reus Deportiu - SEL Vng. Ivan Font

El cap de setmana passat, els dos sèniors del Club van saltar a la gespa en el primer partit amistós del setembre, per preparar la competició que s’iniciarà el proper octubre. Bones sensacions, bons resultats, i bon camí l’iniciat tant pel femení com pel masculí.

Dissabte, a les Oliveres, el combinant SELVNG-Reus Deportiu va enfrontar-se al RC Santa Coloma – RC Sabadell. En un partit especial, les vilanovines van comencar amb alguns problemes per situar-se en el camp, poca profunditat a la línia de tres quarts i lentitud als rucks. Poc a poc, les roig-i-negres van entrar en funcionament i van anar polint detalls, tot demostrant la bona preparació física de la pretemporada; acabaven la primera part amb un resultat de 5-24. A la segona part ,el ritme de partit disminuí, però el combinat va aconseguir tres assajos més per arribar al 12 a 36 final.

L’endemà diumenge, era el torn a la Sïnia Batadet del masculí. El rival, el Reus Deportiu, Club amb el qual el SELVNG manté unes excel·lents relacions a nivell de categories de formació i femení, va saltar a la gespa amb una davantera contundent. Els vilanovins, entrenats per Felipe López, van contrarestar aquest fet amb un alt nivell de mobilitat de l’ovalada, tractant d’impedir les fases estàtiques i donant el màxim continuïtat a la pilota. Durant els primers quaranta minuts, la superioritat local es va traslladar al marcador. A la represa, però, el cansament va passar factura a l’equip vilanoví, que va veure com la davantera reusenca aprofitava l’ocasió per aconseguir dos assajos, deixant el marcador en un 35 a 12 final.

Aquest dissabte 24 de setembre, a partir de les 17:30 hores, el sènior fememí del Club s’enfrontarà a l’equip occità de les Gazelles des Rives d’Orb. Serà el primer partit internacional de rugbi femení que es desenvoluparà a la nostra ciutat.