Tercera Catalana Grup 12é

Colpegen a Piera sumant tres punts de mèrit

Els de Rafa Porras capgiren el gol local sumant la segona victòria consecutiva a camp contrari

Plantilla del UE Sitges. Eix

Piera 1 – UE Sitges 3

L'UE Sitges referma el seu bon inici del campionat   sumant la seva tercera victòria consecutiva a Piera  col·locant-se co-líders a la taula empatat a punts amb el Calaf que igual que l’equip sitgetà ha guanyat tot el jugat.

Els de Rafa Porras s’imposaven en partit molt complicat comptant amb l’obligació de donar la volta al marcador jugant molt seriós, amb una segona meitat que tot i les dificultats van saber llegir correctament. Els locals en un terreny de joc favorable van apretar molt mentre que de nou aquest Sitges va saber reaccionar fent la feina fent-se amb el triomf continuant la seva línia en aquets primers compassos en aquet grup 12 de la Tercera Catalana.

Molta igualtat  van poder veure al llarg de tot el partit, el Piera com es habitual  al seu terreny de joc jugant molt directe buscant l’esquena en tot moment al Sitges, fou al minut 27 que amb gol del local Fermín en badada defensiva sitgetana es col·locaven per davant al marcador amb el 1- 0, empatant l’equip de falta amb un magnífic llançament de David Ayala el 1- 1 al que es va arribar al descans.

Seguia amb la mateixa línia la segona part, gaudint d’ocasions els dos equips però amb molta igualtat, en una jugada d’estratègia i després del llançament de corner David Carrasco la ficava dintre posant el 1- 2 al minut 57, fent canviar la decoració reaccionant el locals apretant molt, penjant pilotes, jugant molt directes, en una contra en la recta final Ricard el golejador del Sitges feia inútil l’esforç dels locals sentenciant amb el seu gol el matx, sumant la tercera victòria del Campionat aconseguint un magnífic triomf en un camp d’aquets que no es fàcil sumar.

Fitxa tècnica:

UE Sitges: Dorado, David Carrasco, Xavier Rodríguez, Alex Pérez, (Yeray 85) David Ayala, Candel, Bernat Ferrer, Jonatan Durango, Ricard, Ferran Pérez, (Mostapha 78) Ionut i (Dani Midgley 66)

El proper partit aquest dissabte al punt de les 17 hores, el Sitges rep al Òdena