Tercera Divisió Grup 5

Dos gols de Santi Triguero en cinc minuts donen el triomf al Vilafranca

FC Vilafranca - Pobla de Mafumet . Eix

FC Vilafranca 5 - Pobla de Mafumet 3

Espectacle, gols, emoció i....Santi Triguero. Dos gols del davanter vilanoví en els minuts 89 i 94 han donat aquest vespre al Vilafranca un triomf que semblava escarpar-se d'entre les mans davant la Pobla de Mafumet. Amb 3-3 en el marcador en el minut 89, Triguero ha solventat el duel amb dues rematades “marca de la casa” que han situat el 5-3 i han fet esclatar d'alegria el municipal vilafranquí.

La reaparició golejadora de Triguero, que aquesta lliga encara no havia marcat, ha estat la cirereta al pastís d'una tarda de bon futbol. En el primer temps, el Vilafranca ha aguantat bé el joc de la Pobla de Mafumet i ha estat letal quan s'ha acostat a l'àrea de Perales. Víctor Oribe en un bon xut ha aconseguit l'1-0 (19´) i el mateix Oribe ha tornat a avançar els penedesencs abans del descans en una falta des de la frontal que ha superat la barrera i el porter.

Amb 2-1, el Vilafranca ha encarat la segona part a veure-les venir i a buscar alguna contra. Precisament en una contra ha arribat el 3-1 d'Aday, un gol que tenia gust de sentència (67´). A partir d'aquí, però, la Pobla de Mafumet ha reaccionat i ha forçat l'empat amb gols de Rodri i Iván Vidal. A partir de minut 89 ha arribat el torn de Triguero i amb ell els dos gols salvadors. Gran tarda l municipal. El Vilafranca continua presentant candidatura al play-off.

El millor del partit: La capacitat golejadora del duet Oribe-Triguero que tornen a estar endollats
El pitjor del partit: El fet d'haver deixat perdre l'avantatge del 3-1 que hi havia en el marcador en el minut 67
Coses que s'han de millorar: La concentració per evitar que es torni a produir una remuntada del rival

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Medina, Fontanils, Castillo, Eric Via, Guzmán, Guti (Bernat Puig 59´), Boira (Josep Díez 46´), Víctor Oribe, Josu Rodríguez (Santi Triguero 75´), Aday.

Pobla de Mafumet: Perales, Gabri Vidal, De Nova, Ruxi, Vadillo, Jesús (Brugui 63´), Rayco, Alfons (Adrián 81´), Rodri, Gil, Dani Ojeda (Iván Vidal 72´)

Arbitre: Bruno Montoro Ferreiro (Barcelona). T.G: Víctor Oribe // De Nova

Gols: 1-0 Víctor Oribe (19´); 1-1 Dani Ojeda (25´); 2-1 Víctor Oribe (43´); 3-1 Aday (67´); 3-2 Rodri (72´); 3-3 Iván Vidal (82´); 4-3 Santi Triguero (89´); 5-3 Santi Triguero (94´)

Incidències: Municipal de Vilafranca del Penedès. 250 espectadors. Tempesta elèctrica sobre el Municipal en els últims deu minuts de partit.