Futbol sala

24 Hores Futbol Sala Les Roquetes 2016

Plantilla del Bar GSG Sitges . Eix

El passat cap de setmana és va disputar una nova edició de les 24 hores de futbol sala de les Roquetes. Enguany han participat un total d’onze equips.

La competició és va realitzar amb dos grups, un de sis equips i un de cinc, dels quals els dos primers passaven directament a semifinals. Després d’un fase de grups molt disputada els classificats van ser el Bar GSG Sitges, Can Turky’s, Eco3 Sala i l’Electro Ocasión.

La primera semifinal va ser entre el Bar GSG Sitges i l’Eco3 Sala, va ser molt disputada on la gran actuació del porter Jordi Farrero, del GSG Sitges i l’efectivitat d’aquests d’avant la porteria rival va fer que s’imposessin per 3 a 0.

En quan a l’altre semifinal entre el Can turky’s i l’Electro ocasión, la qual va estar marcada per les nombroses baixes dels primers. Va ser un enfrontament molt igualat en la primera part, però en la segona és va imposar l’Electro Ocasión amb el resultat final de 4 a 1.

La gran final entre El GSG Sitges i l’Electro Ocasión no va decebre, ambdós equips van arribar invictes a aquest encontre.  Va haver-hi diferents alternances al marcador, una gran intensitat i no és va decidir fins els minuts finals degut a la igualtat d’ambdós equips. L’electro Ocasión es va avançar ràpidament al marcador 0 a 1 amb gol de Sergio Ximenez aprofitant un rebuig. Però el Bar GSG va capgirar el marcador situant el 2 a 1, Amb gols de Lucas Amat i Jordi Sentis. No obstant abans de la mitja part L’electro Ocasión va remuntar el marcador advers situant el 2 a 3 al seu favor quedant tot obert per la segona part.

Aquesta va continuar molt igualada on ven aviat el GSG va empatar a tres al marcador novament per part de Lucas Amat. El partit va seguir igualat, amb 4 a 4 L’electro Ocasión és va quedar amb un jugador menys durant dos minuts per l’expulsió amb dues targetes grogues de Kike Aranda. Situació que va aprofitar el GSG per avançar-se al marcador 5 a 4, novament per part de Lucas Amat, aconseguint un Hatrick. Quedant pocs minuts pel final i els dos equips amb cinc faltes, va haver-hi un llançament de doble penal a favor del GSG que David Plaza va transformar ampliant el marcador amb dos gols situant el 6 a 4. Seguidament  Jordi Sentis va situar el  7 a 4, marcant a porteria buida aprofitant que l’Electro Ocasión estava bolcat a l’atac fent porter jugador.

Així, el Bar GSG Sitges aconseguia proclamar-se campió de la present edició de les 24 hores de futbol sala les Roquetes guanyant tots els partits que va disputar.

Bar GSG Sitges: Jordi Farrero, Jose Iriarte, Miguel Pomares, Jordi Marti, Eloi Sentis, Jordi Sentis, Ivan Molina, David Plaza, Raul Marquez, Alex Villar, Pablo Martin, Lucas Amat, Michel Justino, Reduan i German Castiñeira.