El Moritz Vendrell perd 7 a 2 a la pista del Liceo

Si bé el Vendrell es va avançar en el marcador amb un gol de Marc Navarro al minut 5, abans d'arribar al descans el Liceo li va donar la volta

El Moritz Vendrell perd 7 a 2 a la pista del Liceo. Luis Velasco

Si bé el Vendrell es va avançar en el marcador amb un gol de Marc Navarro al minut 5, abans d'arribar al descans el Liceo li va donar la volta amb gols de Dava Torres i de Marc Coy (2). A l'inici de la segona part Eloi Mitjans va marcar el 3 a 2. Quan semblava que el Vendrell podia aconseguir empatar el partit, als minuts 35 i 36, Marc Coy va tornar a fer de les seves posant un 5 a 2 al marcador. En els darrers minuts, Dava Torres i Toni Pérez van establir el definitiu 7 a 2.

El proper dissabte 8 d'octubre, el Moritz CE Vendrell jugarà la tercera jornada d'OK Lliga a la pista del Girona, un partit en el qual s'ha de començar a sumar punts un cop passades les dues primeres jornades contra dos dels millors equips de la competició.

Alineacions
HC LICEO (7): Xavi Malián, Henrique Magalhaes, Josep Lamas, Marc Coy i Dava Torres -cinc inicial- César Carballeira, Toni Pérez, Carlo di Benedetto, Joan Grasas i Álvaro Shehda
MORITZ CE VENDRELL (2): Roger Molina, Jordi Creus, Marc Navarro, Eloi Mitjans i Edu Fernández -cinc inicial- Jordi Ferrer, Francesc Gil, Roger Rocasalbas i Martí Zapater.

Gols
0-1 (5') Marc Navarro; 1-1 (11') Dava Torres; 2-1 (17') Marc Coy; 3-1 (18') Marc Coy; 3-2 (32') Eloi Mitjans; 4-2 (35') Marc Coy; 5-2 (36') Marc Coy; 6-2 (43') Dava Torres, i 7-2 (45') Toni Pérez, de penal.

Àrbitres: García i Sánchez.

Targetes: blava a Francesc Gil (42').