Tercera Divisió Grup 5

Triomf convincent del Vilafranca que escala fins el segon lloc

Cerdanyola 1 - Vilafranca. Lluís Montaner

Cerdanyola 1 - Vilafranca 3

Seguim en la bona direcció. El Vilafranca ha superat aquesta tarda el Cerdanyola amb relativa comoditat i gràcies a aquests tres punts s'ha situat ja en el segon lloc de la classificació just per darrera del potent Peralada. Els penedesencs, que en els últims dos partits han aconseguit 8 gols, estan mostrant una solidesa envejable que, a l'espera dels enfrontaments amb els rivals més directes, fa créixer l'optimisme i les espectatives de tornar a repetir play-off.

El duel a Les Fontetes ha tingut una de les seves claus gairebé només començar quan en el minut 3 Josep Díez, a la sortida d'un córner, ha superat el porter local Oliver i ha situat el 0-1. El gol ha permès els d'Iván Moreno encarar l'enfrontament amb més calma que el Cerdanyola que s'ha vist forçat a buscar la porteria de Miguel Ramos amb algunes urgències. En el minut 13, l'àrbitre ha anul.lat un gol a Josu Rodríguez i, fins el descans, el Vilafranca ha controlat la situació sense especials problemes.

El primer tram de la represa ha tingut color visitant i en el minut 56, Aday ha completat una jugada del Vilafranca establint el 0-2. El Cerdanyola, amb l'aigua al coll, ha apretat molt i en el minut 73 ha recuperat esperances de puntuar amb l'1-2 d'Elhadji, un jugador que ja ha marcat diversos gols als vilafranquins en els últims anys. Els quadribarrats, però, no han perdut la posició al camp i han seguit controlant la situació fins que en el temps afegit ha sentenciat Oscar Hernando. Segon triomf a domicili, sis partits sense perdre i a tres punts del líder. Algú ofereix més?

Cerdanyola: Oliver, Pitu, Aitor Torres, Aitor Pérez (Rovira 32´), Víctor Duran, Juli, Daisuke (Elhadji 46´), Valderas (Tejedor 61´), Jonathan Collado, Oriol Molins, Jota

Vilafranca: Miguel Ramos, Medina, Fontanils, Castillo, Eric Via, Guzmán, Josep Díez, Víctor Oribe, Josu Rodríguez (Santi Triguero 64´), Bernat Puig (Oscar Hernando 68´), Aday (Jordi Oribe 81´)

Arbitre: Rubén Mancera Antón (Maresme). T.G: Oriol Molins, Víctor Duran (2) (T.V: 86´) // Eric Via, Medina, Santi Triguero

Gols: 0-1 Josep Díez (3´); 0-2 Aday (56´); 1-2 Elhadji (73´); 1-3 Oscar Hernando (92´)

Incidències: Municipal de Les Fontetes. 250 espectadors