El Suburense suma un punt davant un bon Balaguer

Els visitants empataven de penal d’aquets anomenats discutits al minut 50

CF Suburense - CF Balaguer. Eix

CF Suburense 1- CF Balaguer 1

Com així ho manifestava el mateix tècnic, Josu Julian, el Suburense sumava un bon punt en un partit molt equilibrat davant un equip molt conjuntat amb pràcticament el mateix bloc de la darrera temporada, el Balaguer és un del favorits en el camí de l'ascens, aconseguint d’aquesta manera el segon empat consecutiu amb el mateix resultat d’empat a un gol, generant però en aquest molt bones sensacions al que  va poder guanyar o perdre en un partit amb clar protagonisme dels dos porters.

La tenien els visitants als primers compassos del mateix, el  remat d’Adrià el va refusar Nito salvant als seus de tot un absurd, però va poder inaugurar el marcador el Suburense al minut 18, un passi en profunditat de Geri amb remat final de Dídac topant amb el porter Adrià refusant magistralment, el gol del Suburense arriba en una sacada de porta de Nito, controlant Geri per velocitat guanya la posició als defensors posant-la dintre amb un tir creuat, el 1- 0 al minut 29, seguint els restants minuts fins el descans amb diferents arribades del Balaguer ben resoltes per un Nito sensacional, fregant el gol Dídac al 43 en una jugada amb poc angle no entrant de miracle.

La segona meitat generava diferents lectures començant amb el penal fet per Pablo discutible al minut 50, servint per que el  referent en atac visitant Adrià no desaprofités per anotar l’empat, els canvis fets des de la banqueta sitgetana van donar més frescor, passant a tenir més la pilota sense renunciar a la arribada, la tenia Marcos Garcia al 54 ben resolta un cop més pel porter Alfred sent de llarg el millor del Balaguer, tornant a treure una mà sensacional salvant als seus en una jugada creada per Geri amb remat de Dídac al minut 67, jugant els deu minuts finals el Balaguer amb inferioritat numèrica per l’expulsió de Jon que havia sortit a l’inici de la segona part al veure la segona groga. La sortida de Pascua al minut 64 no va aportar massa tot i el seu esforç, consumint el temps finals sense variacions al marcador, perdent el liderat el Balaguer a favor del Vilanova mentre que el Suburense es col·locant vuitè.

CF Suburense: Nito, Toshi, Sarabia, Capa, Edgard (Villa 84) Dídac, Geri, Mori, (Marc Sardà 73) Marcos, Adrià, (Pascua 64) i Pablo.

CF Balaguer: Alfred, Alberto, Geri, Yeray, (Jon 25) Raul, Miki, Pau (Carlos 70) Isaac, (Genís 45) Asier, Adrià, Puchi i (Peque 84).

L’àrbitre Lopez Buendia amonestava als locals Mori, Pablo i Edgard, i als visitants Geri, Adrià i dos grogues a Jon al minut 80.

El Suburense es desplaça al camp del San Cristòbal setens a la taula igual que els sitgetans amb vuit punts, l’hora d’inici les 12 hores aquest proper diumenge.