Complicat i mal inici de temporada de La Parròquia-Samà Femení

L'equip d'Òscar Andreu no troben el joc tot i la bona actitud

ASFE Sant Fruitós - La Parròquia Samà SFA. Sílvia Díaz

ASFE Sant Fruitós, 58 - La Parròquia Samà SFA 41

La Parròquia-Bàsquet Samà jugava diumenge el segon partit a casa del Sant Fruitós, líder en la primera jornada. L'encontre va començar amb un ritme alt. El canvi de cops afavoria a les samistes però la ràpida càrrega de personals de les vermelles va donar pas al domini local. La defensa es va anar trencant a poc a poc i les verdes ho van aprofitar en fàcils penetracions fins a sota cistella.

A partir d'aquí es va començar a repetir la història de la setmana anterior. L'atac es va començar a col·lapsar, sense trobar fluïdesa i finalitzant amb accions precipitades amb un baix percentatge en el tir. A aquest fet i al nerviosisme de no poder reconduir el camí se li sumava una defensa amb poca confiança que donava opcions senzilles a les del Bages.

Tot i la nefasta actuació del Samà només es perdia de 10 punts a la mitja part (33-23). Amb un gran marge de millora, calia de pica pedra i a poc a poc anar entrant al partit des de la defensa.

A la represa, primera acció del Sant Fruitós i triple (36-23). La resta del període igualtat amb intercanvis de cistelles en joc i en tirs lliures. Les personals en aquest quart també van ser un llastre per l'equip. La millora defensiva era palesa i La Parròquia s'esforçava per intentar entrar al partit, però en aquests moments no tot estava a les seves mans, i la diferència quan faltaven deu minuts era de 13 punts.

Els primers cinc minuts del quart període un 2 a 2. Les defenses s'imposaven als atacs. Tot i que el Samà havia trobat el camí de la cistella sobretot en tirs de llarga distància, la manca de confiança va sentenciar el joc (0 de 23 triples). En els darrers cinc minuts un 9 a 5 (pràcticament tot anotat des de la línia de personal) castigava al primer equip femení del Samà amb menys 17 punts al final del partit.

Aquest dissabte a les 18 h visitarà el CEM Isaac Gálvez el Barça Santfeliuenc B. Serà un partit entre dos equips que encara no s'han estrenat. Les samistes sortiran a la pista a recobrar sensacions i a seguir treballant i lluitant com sempre. Ara és moment d'acotar el treball amb pocs i clars conceptes. I insistir confiant en l'equip.

Anotacions: LAIA (6) - ANDREA (2) - ANIRA (8) - ANNA (2) - IRENE (0) - JUDITH (2) - LAURA (10) - ELI (3) - ELENA (2) - MARINA (6) - VALAYA (0) (NO JUGUEN: CERES)

Parcials: 16-14 / 17-9 / 14-11 / 11-7