Tercera Catalana Grup 12é

L’UE Sitges trenca en dos parts al Carme amb un futbol efectiu

L’equip sitgetà guanyant tot el jugat a camp contrari suma nou punts dels tres partits jugats

Carme CE – UE Sitges . Eix

Carme CE 1 – UE Sitges 4

Nou triomf del Sitges en aquest cas al camp del Carme, jugant un partit molt seriós, traient molt de rendiment a la estratègia així com les bandes tot i les dificultat de fer-lo en un terreny de joc molt petit i de terra davant un rival necessitat de punts degut que tan sol han sumat dos, però demostrant un cop més que el Sitges te ganes de victòries així ho deia el tècnic Rafa Porras ‘el resultat era fruit del treball i en aquest camp si no treballes estàs perdut’, l’equip en tot moment va saber llegir el guió del mateix sumant tres punts seguint una jornada més líder en solitari.

Des de el primer instant els jugadors del Sitges anaven per feina generant molt de perill a l’àrea local inaugurant el marcador al minut 6 Raul, aprofitant el refús del porter, tot i això el 0 a 2 no arribà fins el minut 44 en un corner tret per Ayala i de cap Victor la ficava dins.

La segona meitat seguia amb la mateixa tònica, l’equip sitgetà gaudint d’ocasions per augmentar el resultat, fent bo al porter del Carme amb les seves aturades, el gol del Carme des de fora l’àrea al minut 61 tampoc portava massa preocupació degut a que al minut 65 Alex Pérez posava el 1 a 3 tancant la compta golejadora Gerard a passi d’Alex Pérez al 90.

Per aquest encontre el tècnic Sitgetà va treure aquest onze inicial, Erik, Rafa (Yeray 62) David Carrasco, Victor, Xavi Martínez, (Xavi Rodríguez 75) Alex Pérez, David Ayala (Dany Midgley 81) Candel, Bernat, Ricard, (Ferran 36) Raul i (Gerard 75).

El Sitges rep aquest dissabte a partir de les 17 hores al Calaf setè a la taula amb 9 punts.