La Parròquia Samà Masculí no és capaç de guanyar a Barcelona

1a categoria catalana grup 01
Escolapis de Sarrià A 73 - La Parròquia-Samà SMA 63

La Parròquia-Samà, jugava dissabte a la tarda un partit important en aquest inici de temporada. No per la transcendència de l'encontre, sinó perquè podria marcar una dinàmica en la classificació general. Davant tenia el conjunt dels Escolapis de Sarrià, equip compensat i que disposa d'una pista força difícil.

Ja des de l'inici, el conjunt de la capital del Garraf manava al marcador, amb una molt agressiva defensa i ràpids contraatacs que sorprenien una i una altra vegada als de la capital catalana. D'aquesta forma l'equip de Xavier Canales agafava una renda important ja en minut 3 (2-9). L'equip local va reaccionar a cop de tir lliure: fins a 9 tirs lliures, anotant-ne 8. Així, tot i les bones sensacions inicials, l'equip vilanoví marxava per davant al marcador en aquest quart per només 3 punts (12-15).

Començava el segon quart i els de Barcelona pressionaven de valent. Ja no perdien aquelles pilotes que havien perdut al primer quart però, tot i això, els visitants resistien. La defensa però no funcionava com altres vegades, i els de la cerveseria La Parròquia claudicaven en el quart per 19-17.

Tocava patir a la represa. L'equip vilanoví era conscient de la dificultat de guanyar al pavelló de l'escola Pia, però creia en les seves armes. L'inici del tercer quart va ser força igualat amb un Samà que volia marxar al marcador, però un rival molt combatiu que, per descomptat, volia la victòria. D'aquesta manera el marcador quedava en un 49-50 pels vilanovins i tot per decidir en l'últim quart.

Començava el quart definitiu i, després d'uns primers minuts d'intercanvi de cistelles, un parcial de 15 a 4 dels locals trencava el partit i el deixaven en un 69-59 quan faltava un minut. No hi va haver reacció i l'equip de Canales queia per 73-63.

El pròxim partit es presenta vital pels samistes, una victòria donaria certa tranquil·litat per encarar de millor manera els següents compromisos.

CB Samà: Piñol (-), Vila (8), Ortiz (-), Zanca (5), Carreras (17), Moreno (11), Artigas (13), Pujadas (-), Liao (9), Burcet (-), i Calvo (-)

Parcials: 12-15, 19-17, 18-18, 24-13