Tercer victòria consecutiva del Club Nou Bàsquet Vilanova

Banqueta del CNB Vilanova. Eix

C.T. SENIOR MASC. FASE PREVIA - GRUP 04

Sènior masculí CNBV 71 –  61 CB Pratenc

Tercer partit del jove sènior Vilanoví i tercera victòria aquesta vegada a casa. Els visitants el Pratenc, un equip amb varis jugadors experimentats i dos jugadors que la temporada anterior jugaven al Aigües Prat.

Sortida fulgurant dels locals. Equip a la pista, Nil, Ruben, Dani, Carlos i Àlex. Amb un bàsquet increïble. Bonic de veure, generós en l’esforç i asfixiant per els visitants. En pocs minuts, figurava al lluminós un 8-2. Gran entrebanc, en Dani es va posar amb 3 faltes. Mala noticia doncs està jugant a un bon nivell hem pogut veure als dos anteriors partits. Arnau a la pista. Els visitants aguantant com podien amb un matis. Corrien molt. Però molt. Tant com nosaltres o més. Destacar una jugada que va protagonitzar en Carlos. Va agafar un rebot defensiu. Va botar, va passar mig camp, va continuar amb un defensor al damunt i va fer una entrada a tauler amb una gran cistella. Aquest nano porta anotar al cap. Dins la zona, en Rubèn es va haver de multiplicar doncs li sortien amics per tots els costats. Final del quart 23 -14, Valoració del quart 19, 7 Carlos, 5 Rubèn i 4 Alex.

A la represa, els visitants van endurir el seu joc i van començar a utilitzar males arts i a picar-se amb els vilanovins. Això ens ho trobarem en molt partits i els joves jugadors han d’aprendre com estan fent a jugar amb això. Ens va visitar al pavelló un pivot suposo que familiar del gran “Luciano Pavarotti”. En cada acció, acabava al terra amb un gran crit que ressonava a la bòvila del pavelló. L’àrbitre xiulava falta darrera falta. Els visitants ens van fer jugar com ells volien. Resultat del quart,13-17 i mitja part 36-31. Valoració del quart 3, 6 Ruben i 3 Arnau, els interiors van tenir que fer hores extres.

Sortida del tercer quart, Nil, Carlos, Àlex i “ocurrenza” del nostre Salva. Rubèn i Aleix a la pista. Vaja “Twin Towers” disposa l’equip. Es van veure uns minuts de poder a poder on els interiors van tenir un gran paper i més amb els experimentats jugadors pratencs. Increïbles minuts del Rubèn, punts vitals del Nil, acollonant feina de l’Aleix, joc molt fluid i al minut 8, 51-41. Javi i Sugri a la pista (títol de la pel·lícula, “el retorn del animal” de la zona, dels rebots, del joc interior). Al poc en Javi va caure lesionat i no va poder tornar al partit. Abans d’això va regalar bons minuts al equip. Des de la banqueta es demanava que estiguessin per el joc doncs en havíem descentrat una mica. Fuetada dels visitants i resultat del quart 19-15 gràcies a un triple final del Sugri (beneit siguis fill) i final 55-46. Valoració del quart 15, 7 Rubèn, 4 Àlex.

El darrer quart va ser per anar per el partit. El nostre amic “Luciano” estava com a peix al aigua. Anava provocant als nostres. Als crits esmentats i caigudes tipus Víctor Tomás (capità de l’equip del Barça d'handbol) al extrem del Palau Blaugrana, afegia un somriure. Això ho veiem nosaltres i també l’àrbitre. En un moment del quart, varis dels jugadors del Pratenc es van reprendre entre ells algunes accions doncs estaven perdent el partit. Els nostres van continuar treballant, la gestió del tècnic i l’esforç dels jugadors va fer que es mantingues la distància, van fer moure la pilota amb molta rapidesa tipus atac de handbol, defensa intensíssima i resultat del quart 16-15 i final 71-61. Magnífic partit vilanoví i continua la seva formació a la categoria. Lliçons de bàsquet exprés. Progressant adequadament.

MVP del partit se’l emporta en Rubèn Collados. Minuts 20:20, Pts 11, Tirs Lliures 1/6 (16,67%), de 2 5/16 (31,25%),rebots 18 (19-10), Faltes 4, rebudes 7 valoració de 22. Números d’ACB. En cada partit creix i creix. No es veu sostre per aquest magnífic nano i jugador. Un partit per no oblidar mai.

Ara una setmana de descans i ens tornem a veure al pavelló el dia 22 a les 18:00 davant el CB Roquetes. Es farà llarg això.

Sugri (3), Andreu (9), Ricard (2), Nil (11), Arnau (4), Rubén (11), Javi (6), Dani, Aleix (4), Carlos (17), Àlex (5) i Gerard. Tècnic, Salva Pastó. A la grada del pavelló en Vargas i Humbert, els seus segons de la temporada anterior..

Parcials, 23-14, 13-17 (36-31) //19-15 (55-46), 16-15 (71-61)

Estadístiques del equip: Punts 71 Tirs lliures 12/33 36,36% , de 2 15/56 28,57 %, de 3 9/31 29,03 %,  rebots 47 (18 Rebots Rubén), 24 defensius (10 Rubèn), 23 ofensius (8 Ruben), 26 faltes comeses, 28 faltes rebudes (7 Ruben),  6 pilotes recuperades (3 Arnau),13 pilotes perdudes 4 taps fets (2 Ruben), 1 tap rebuts, 10 assistències (3 Andreu) i 51 de valoració (22 Ruben, 9 Arnau i Carlos, 8 Alex).