El Femení de La Parròquia-Samà compleix amb serietat i aconsegueix la primera victòria

L'equip d'Òscar Andreu no troba el joc tot i la bona actitud

La Parròquia-Samà Vilanova SFA - Barça CBS B. Sílvia Díaz

La Parròquia-Samà Vilanova SFA 48 - Barça CBS B 19

La Parròquia-Bàsquet Samà tornava a jugar a casa contra un rival que -com les vilanovines- encara no coneixia la victòria aquesta temporada. L'objectiu de les samistes era posar en pràctica pocs recursos i treure'n el màxim rendiment.

En els dos primers minuts l'equip vilanoví va jugar amb fluïdesa a l'atac però no es va anotar fins al minut tres, amb un parcial de 8 a 0 en els següents dos minuts. A partir d'aquí el poc encert només va deixar sumar un punt més a les vermelles i el Barça, amb el seu joc interior, va ser capaç d'escurçar les distàncies (9 a 5).

El segon període es va iniciar amb una cistella visitant que va ser resposta amb tres triples consecutius del Samà. D'aquesta manera l'equip d'Òscar Andreu agafava un avantatge d'11 punts. En els següents 7 minuts va tornar la manca d'encert. Tot i així la serietat en l'ordre ofensiu i la persistència en el treball defensiu deixava una diferència de 10 punts en arribar la mitja part (22 a 12).

A la represa, La Parròquia va anar per feina i va sentenciar el partit. L'exigència defensiva de les vermelles van ofegar completament les jugadores de Sant Feliu. A més l'encert va acabar arribant i amb cistelles de tots els colors s'arribava als 26 punts de diferència (40-14).

El partit estava decidit i calia seguir treballant per anar millorant i per estar preparades per futurs partits en què la dificultat augmentarà. Final de partit amb 29 punts de diferència tot i la manca d'encert.

El dissabte a les 19.45 h el Sènior Femení de La Parròquia Samà es desplaça a una pista molt complicada, la del Joviat.

Anotacions: LAIA (13) - ANDREA (0) - CERES (0) - ANIRA (7) - ANNA (7) - IRENE (0) - JUDITH (7) - LAURA (11) - ELI (0) - ELENA (3) - MARINA (0) - VALAYA (0)

Parcials: 9-5 / 13-7 / 18-2 / 8-5