La bona defensa permet al Júnior Masculí 00B del Samà guanyar al Ribes

CB Samà JM00B - Bàsquet Ribes. Sílvia Díaz

CB Samà JM00B 65 - Bàsquet Ribes 32

El Júnior Masculí 00B va jugar el cap de setmana contra el Sant Pere de Ribes. Els vilanovins van sortir a la pista motivats, com sempre. L'equip d'Adrià Miró va fer un bon joc, fidel al seu estil, amb una bona defensa i fent que el rival només anotés 9 punts.

En el segon quart els samistes es van relaxar en defensa i el rival va anotar unes quantes cistelles però els vilanovins van saber reaccionar i van pressionar en defensa amb la jugada "21".

Després de la mitja part els jugadors de Miró van sortir animats del vestuari, amb ganes de guanyar el partit. Van saber fer un bon joc i defensar bé. Una jugada polèmica però, quan el base del Samà va rebre una falta i va cridar en veu alta fent que l'àrbitre xiulés tècnica a favor del rival, va descentrar lleugerament l'equip.

Tot i això els jugadors samistes no es van relaxar en defensa i van seguir fent el seu joc aconseguint així una bona victòria.

L'Infantil Femení A del Samà s'emporta el derbi contra el Nou Bàsquet Vilanova, mantenint una regularitat en el joc durant els 40 minuts

L'equip de Piñol, que arribava més en forma, va dominar en totes les facetes de partit, davant d'un rival que en cap moment va abaixar els braços

CB Samà IFA 68 - CNB Vilanova 18

L'Infantil Femení A del Samà Vilanova va disputar dissabte un dels partits més emotius que tindran durant la temporada. Jugar contra el rival de la mateixa ciutat sempre provoca una motivació extra, i això va afectar de manera positiva les samistes, que van imposar un ritme de partit molt alt amb una actitud excel•lent.

Les jugadores d'Adrià Piñol i Laura Mateos van entrar a pista amb dubtes, cosa que va provocar un inici de partit en el qual cap equip semblava dominar de manera clara. A mesura que anaven passant els minuts però, les locals s'anaven sentint més còmodes a pista, aprofitant les pèrdues de les visitants per anotar fàcil en situacions de transició ofensiva.

Fins al minut 30' de partit, la tònica va ser la mateixa, una defensa molt agressiva de les de vermell, que els donava molta vida per anotar amb facilitat en atac.

Els últims 10' de partit, ja amb el marcador tancat (68-18), van servir per posar en pràctica altres conceptes de joc que s'estan treballant als entrenaments, i les de groc també van aprofitar-ho per acabar el partit de la millor manera possible.

Segona victòria consecutiva de l'IFA, que aquest diumenge dia 16, a les 18 h, rebrà al pavelló de Vilanova i la Geltrú a un dels favorits del grup, el Basket Almeda. Veurem si les jugadores d'Adrià Piñol segueixen amb aquesta bona dinàmica i s'emporten una victòria en un partit que es preveu igualadíssim.