Reacció triomfal del Suburense B

Els de Zigor Bengoa fan bo l’empat al camp de la Martinenca amb el triomf davant l'Hortonenc

CF Suburense B – FC Hortonenc. Eix

CF Suburense B 3 – FC Hortonenc 2

El Suburense B es retroba amb el triomf al Municipal davant l‘Hortonenc  en un partit que tot i no jugar bé a la primera part va saber equilibrar, jugant millor al segon període reaccionant quan pitjor ho tenia, el filial que ha de millorar moltes coses tan en atac com en defensa, els seus automatismes van tenir resposta i l’aportació del treball en equip el portava a remuntar un matx que va tenir per dos cops amb un marcador desfavorable, sabent liquidar-lo en els darrers sis minuts.

Al minut 11 arribà el primer gol del Hortonenc, Lluís Planas en jugada molt bona d’atac posava als seus per davant fins al minut 38, quan va empatar l’equip sitgetà amb un llançament des de la banda d’Adrià Mateo que es rematat per Laguna fent el 1- 1.

Ja a la segona meitat tornaven a marcar els de Sant Llorens d’Hortons, Juanola fa el 1- 2 en una badada impressionant de l’equip en defensa, reaccionant i de que manera amb l’aportació de Cristian Laguna fent el 2 –2, i donant una molt bona assistència per Enric Vila per posar  el de la remuntada final i els tres punts.

CF Suburense B: Marc Muñoz, Andreu, Marc Navarro, (Pablo 46) Guillem Diaz, Adri Mateo, Over, (Eric Vila 80) Dani Puerto, Pau Almirall, Adri Sánchez, (Marc Riba 5) Gerard, (Viñola 67) Cristian Laguna i (Xavi Hereu 84).

El filial del Suburense juga aquest diumenge al camp del Begues, quart a la taula amb 16 punts, l’hora d’inici les 12 hores.