El Patí Vilanova guanya "in extremis" a l'Alpicat

El Vilanova remunta un 1 a 3 i acaba guanyant a manca de menys d'un minut

Victòria dels vilanovins. Joan Maria Gibert

El CP Vilanova ha derrotat per 4 gols a 3 al Lleida Alpicat en el partit corresponent a la tercera jornada de la Primera Divisió Estatal disputat aquest  vespre en el Pavelló de la plaça de Les Casernes que presentava una mitja entrada de un públic que no ha deixar de donar suport al Patí i que un cop més ha espitjar a l’equip en la remuntada final.

Ha estat un partit amb molt poca qualitat hoqueística, amb emoció sols  per l’ajustat del marcador i que com a positiu ens quedem amb els tres punts que eren vitals i que han arribat desprès de una remuntada vilanovina –anaven perden per 1 gol a 3- que s’ha culminat a manca de menys d’un minut amb el gol de la victòria marcat per Muntané

L’equip lleidatà és un conjunt molt justet,  amb poca qualitat tècnica en  general, fort físicament per l’envergadura dels seus jugadors, però que en el tram final dels partit els ha faltat benzina. Això si tenen molt clar quines son les seves armes i el que poden fer i avui quasi els surt bé.

El Patí com en el dia dels asturians. Molt de cor i poc cap. Poques, poques idees, pèrdues de boles per errors propis i jugant  atabalats, sense trenar jugades. Un exemple: la única que han trenat ha estat en la del segon gol. Res més, avui destacar al porter Esteve que ha estat molt encertat i un pilar importantíssim de la victòria. L’equip és el que hi ha, amb les seves virtuts i els seus defectes. Cal ajustar la manera de jugar d’acord amb aquestes virtuts i defectes. Fent això solament farem un joc fàcil sense filigranes però segurament efectiu.

El partit ha començat malament pel Vilanova ja que en el minut 9 i mig Peralta, l’ex vilanoví, feia el primer gol lleidatà i abans d’un minut tornava a marcar en transformar un penal. El Patí ha escurçat diferències en el minut 14 amb un gol de Garrido a la sortida d’una falta. A manca de poc més de dos minuts Oleguer Martí ha vist la targeta blava però Peralta no l’ha transformat. Al descans hem arribat amb avantatge visitant.

En el segon temps Ballestero ampliava el marcador amb un gran xut creuat i en no transformar l’Alpicat la falta directa per acumulació, ha permès que Aguilar  en la única jugada ben trenada dels locals escurcés diferències i tres minuts desprès Salvadó empatés el partit en transformar una falta directa per acumulació. Restaven poc més de 9 minuts i els visitants han començat a perdre pistonades mentre els del Patí esperonat pel seu públic atacava amb més cor que cap i desprès de fallar Salvadó una nova falta directa per acumulació a manca de minut i mig, ha arribat el gol de Muntané que deixava els tres punts a casa.

CP VILANOVA.- Esteve, Muntané, Salvadó, Pastó, Aguilar (equip inicial) Martí, Garrido

CP LLEIDA ALPICAT.- Casals, Ballesteros, Serret, Dalmases,  Ziken (equip inicial) Serret, Ariza, Peralta, Bergé

ARBITRES.-  Srs Garcia Freixas i D. Calonge. Un arbitratge d’acord amb un mal partit d’hoquei. S’han contagiat . Sense més comentaris. No ens han agradat massa

GOLS: Primer part: 0-1 Peralta (min 9 i mig); 0-2 Peralta de penal (min 10); 1-2 Garrido (min 14); Segona part: 1-3 Ballestero (min 4); 2-3 Aguilar (min 10 i mig); 3-3 Salvadó de FDA (min 14); 4-3 Muntané (min 24)