Nova victòria en un partit molt dur

Els vendrellencs aconsegueixen els punts davant un rival directe què no es rendeix fins el final

Els taronges superen 74-70 el Tecla Sala i lideren la taula, juntament amb quatre equips més

AB Vendrell - Tecla Sala. Eix

Tercera victòria consecutiva dels vendrellencs, aquesta vegada davant el Tecla Sala, un rival directe, pel resultat de 74-70, en un partit molt dur i disputat, què no es va resoldre fins als darrers segons. Els taronges van saber patir i treure profit del joc interior, malgrat el pobre percentatge en els tirs lliures, amb un 25/47, per lligar un triomf molt valuós. Els de Marc Rovirosa, amb un balanç de 5-1, comparteixen el liderat, tot i què pel bàsquet average general són tercers, amb quatre equips més, després de la derrota del Salou B, únic equip que quedava invicte, en una taula molt igualada.

El matx començava travat i amb un conjunt visitant que agafava la iniciativa 5-9 als cinc minuts de joc, davant un Vendrell erràtic; sort en van tenir els locals del domini del rebot ofensiu i d’un Tecla Sala, què només podia aturar els interiors vendrellencs, amb faltes personals, que no eren aprofitades pels taronges, deixa’n que el seu rival dominés per 12-18 a la fi del primer quart. En el segon període, es va veure una major actitud defensiva per part dels del Baix Penedès, què després del 16-22, van deixar sis minuts, sense anotar al seu rival; dos triples anotats per Alejandro Cereto i Yero Thiam i el domini de Marc Molina, Yeison Colon i Omar Francisco, dins la pintura, donaven un parcial de 15-0 que capgirava 31-22 el marcador. Els de l’Hospitalet de Llobregat, però, responien amb un nou parcial de 2-8, que significava el 33-30 del descans.

A la represa, els del Vendrell agafaven la iniciativa, control del rebot i intensitat eren els arguments, 47-39 a l’equador del quart; de tota manera, els visitants començaven a endurir la seva defensa, amb la permissivitat arbitral, i les seves ràpides transicions, trencaven la defensa dels taronges, que veien, com al final d’aquest tercer quart, el lluminós presentava un empat 51-51, què ho deixava tot obert de cara al període final. Un darrer quart, ple d’errades, on costava anotar amb fluïdesa, tres triples dels vendrellencs, José Gabaldón, Alejandro Cereto i Marc Molina, deixaven als seus amb franquícia 63-56 a cinc minuts del final.

Estava clar, que el Tecla Sala no es rendiria fàcilment i travant el joc, aprofitava després del 71-65 a dos minuts del final, una falta en un tir de tres i una cistella, per sumar cinc punts que deixaven un 71-70 a 1,10 del final. La bona defensa vendrellenca en l’últim minut, el rival no va anotar, i la fiabilitat de Marc Molina en els tirs lliures, amb un 3/4 en els darrers segons, van certificar, una nova victòria. Diumenge, els vendrellencs es desplaçaran a la pista del Nou Esplugues.

AB Vendrell: Cereto (12), Molina (16), Casado (5), Mateu (5), Thiam (3), Gabaldón (4), Alcón (1), Francisco (13), Luna (2), Trouvé, Nieto i Colon (13).

Parcials: 12-18, 21-12 (33-30), 18-21 (51-51), 23-19 (74-70).

Nova victòria del sènior femení que segueix invicte

El sènior femení sumava la quarta victòria consecutiva, al superar per 57-41 al conjunt  del Morell B, en un partit que es decidia, després d’un gran darrer quart de les taronges. Després de quatre jornades, les vendrellenques, lideren en solitari, el grup 1 de la tercera catalana. El proper cap de setmana, les del Vendrell descansaran.