El sènior masculí del CB Sitges guanya al CB Igualada a Pins Vens

Bàsquet Sitges “A” 86 - Physic C.B. Igualada 75

Pau 10, Marc, Jordi, Roger 9, Edu 14, Saladié 7, Xavi 20, Mauro 16, Gonzálvez 4,  Alex, Nacho, Omar 6.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi Dominguez Bartés

Parcials: 25-17  16-23  22-7  23-28

Després de la primera derrota la setmana passada al camp del Cerdanyola, el Sitges afrontava aquesta setmana un partit a Pins Vens enfrontant-se amb un C.B. Igualada,  equip consolidat a EBA de molts anys. Tots dos equips s’havien enfrontat en un amistós a la pretemporada, on els de l’Anoia varen donar un repàs als del Garraf guanyant per més de 20 punts, amb aquests antecedents afrontava el Bàsquet Sitges el partit.

Cinc inicial format per Nacho, Jordi, Pau, Edu i Xavi. Des del primer minut es va veure clar que la  consigna era ser forts en defensa, i no donar posicions bones de llançaments als exteriors del Igualada, tirs de camp 6 de 16 per el Igualada, en tant que el Sitges 9 de 17. Al final del primer quart 25-17. Mateixa dinàmica el segon quart i els de la blanca Subur arribarien a superar els 10 punts d’avantatge (36-25) cap el minut 5, que els visitants retallarien fins el 41-40 de la mitja part.

A la sortida dels vestidors, més defensa, més defensa i més defensa, fins que el C.B. Igualada anotaria solament 7 punts en 10 minuts i el Sitges 22, amb una bona aportació del joc Interior Xavi (20 Punts) i de les penetracions exteriors de Mauro (16 Punts). El Sitges aconseguia un màxim avantatge de 16 punts, al final del tercer quart 63-47. Al darrer quart els de l’Anoia enduriren el Joc per intentar entrar al Partit però el Sitges administra l’avantatge de 16 punts i tot i retallar les diferències els visitants en cap moment s’aproparen el suficient per fer perillar la victòria del Bàsquet Sitges.

Quatre partits i tres victòries del Bàsquet Sitges, aquesta setmana ja no queda cap equip invicte ni cap equip sense guanyar un partit.

La propera setmana el Bàsquet Sitges viatja a Lleida per jugar el dissabte a les 20:00 hores al camp del  C.B. Perdinyes Lleida equip que aquesta setmana ha guanyat a Andorra 84-87.

Encapçalen la classificació amb tres partits guanyats: C.B. Quart-Germans Cruz, Recambios Gaudi C.B. Mollet, Barberà Team Values, Palma Air Europa, C.B. Perdinyes Lleida i Bàsquet Sitges, a la cua de la classificació també sis equips amb un solt partit guanyat.

Sènior Masculí – Territorial - grup 04
Bàsquet Sitges “B” 71 - A.E. Bàsquet Pratenc 58

Angel, Marc, Galdric, Cristian, Noel, Adrià, O. Porras, Toni, Dani, O. Bermudez, Nacho, Hopper.
El pròxim dissabte 29 a les 19:00 hores de la tarda, desplaçament a la pista del C.B. Roquetes.

Campionat de Catalunya Sub-25 masculí - grup 02
CB Sitges

Guille, Eugenio, Alexis, Roger, Dani, Micky, Fernando,  Hamzah, Brandon.

Entrenador : Rubén Hernández

Jornada de D E S C A N S

El pròxim diumenge 30 a les 19:45 hores de la tarda, desplaçament a la pista del U.B. Mir 2..