Futbol 7

El CE Nova Olivella comença la lliga perdent per la mínima

Equip de futbol 7 del CE Nova Olivella. Eix

Aquest dimecres es posava en marxa la secció de futbol 7 del Nova Olivella a la lliga Comarcal de Vilanova, a la segona divisió B. Un partit que inaugurava la primera jornada de lliga enfront del duríssim equip Luke Tubito Team, vell conegut de la temporada passada.

Un partit que feia debutar a Jonay Reguera a la banqueta, però que per motius de treball al final no podia assistir. Javi, antic entrenador, passava a la direcció tècnica de la secció, als despatxos. Un equip, el d’aquesta temporada, amb molt bon nivell, però encara per acabar de construir, amb algun que altre fixatge en els propers dies. Un Nova que començava a molt bon ritme el partit. Es veia a la primera part un nivell molt semblant dels dos equips, on tant un com l’altre tenien les seves oportunitats, però el primer en marcar seria l’equip de casa, el Luke Tubito Team. 1 a 0.

Per part del Nova, el jugador més destacat fins al moment, era el porter Àlex, que amb les seves intervencions feia que el marcador no fos més abultat. Igualment, el Nova fallava a porta buida incomprensiblement. A la segona part, el CE. Nova Olivella ho va intentar, però el marcador no es va moure. Bon joc, però mala sort. El CE. Nova Olivella es queda a la novena posició.