Primera Catalana Grup 2

Derrota inesperada en una tarda gris del Suburense

L’equip segueix sense sumar amb el Jesús i Maria perdent en els tres partits disputats

Jesús i Maria UD – CF Suburense. Eix

Jesús i Maria UD 2 – CF Suburense 0

Segona derrota consecutiva del Suburense a camp contrari, en aquest cas al camp del Jesús i Maria que encara no havia guanyat cap partit, tot en un encontre fluix del equip sitgetà que no va saber trobar-se al terreny de joc i es va veure sorprès per l’equip local, posant a la pràctica molt bé el seu recurs evident, la lluita, el gol fet als darrers cinc minuts del primer temps els va fer creure en el triomf, mentre que  el Suburense no va saber reaccionar tot i apretar amb poc ordre als darrers minuts s’emportava una derrota difícil de gestionar.

Avisava al primer minut el Jesús i Maria, una pilota en profunditat que Ferreres es queda sol amb Nito, refusant aquest amb el cos, encoratjant en aquest inici als seus, posant molta voluntat i empenta, a partir d’aquí  la lesió del jugador amb més experiència, Ferreres, al minut 36 tot sol, donava un bon resultat  pels seus, el jugador que el va substituir marcava de cap després d’un servei de corner al minut 40 el gol que els posava per davant,  caient com una gerra d’aigua freda per un Suburense que començava a despertar.

Feia un canvi a la represa en Josu Julian amb la intenció d’obrir el camp, Toshi que passava a jugar d’extrem per la banda esquerra substituïa a un Villa que fins les hores havia jugat com home més endarrerit del mig del camp, l’equip local més per voluntat que per qualitat anava posant perill amb les seves arribades, la tenien al minut 56 creuant massa la pilota el local Brian al 63, el Suburense trenava la seva millor aproximació a porta en una jugada iniciada per Pascua amb remat final de Marcos Garcia que refusava el porter Marc, el segon gol del Jesús i Maria fet de nou per Aleix al 65 deixava fos del tot a l’equip Sitgetà que sobretot en els darrers instants van apretat intentant entrar al matx amb poc èxit arribant a la fi amb la derrota inesperada per un Suburense desconegut en aquest encontre.

Jesús i Maria UD: Marc, Albert, Curto, Ortiga, Maveh (Jordi Rullo 62), Sebas, Adrià (Marti 77) Raul Garcia, Lucero, Ferreres, (Aleix 40) Lotfi i (Brian 46).

CF Suburense: Nito, Sarabia, Villa, (Toshi 45) Dídac, Josep Maria, Geri, Pulido, Marcos Garcia, Mori, Pascua, (Sardà73) Pablo i (Laguna 66).

L’àrbitre Masip Vidal amonestava als locals Marc, Curto, Ortiga, Maveh, Sebas i Lucero, i als jugadors del Suburense Villa, Sardà i Laguna.

Aquest diumenge arriba el derbi, el Suburense – Vilanova al camp d’Aiguadolç, l’hora d’inici a partir de les 17 hores.

Resultats i classificació de Primera Catalana Grup 2

Àlbum d'imatges

Altres resultats dels equips del CF Suburense

Begues 5-2 CF Suburense B (Laguna x2)
Fundació Hospitalet 3-1 CF Suburense Femení (Puig)
Masquefa 0-12 Aleví Infantil Femení (Laia x5, Alba x2, Pérez, Clara, Iris, Aura i Laia)
Anoia 4-8 Infantil Cadet Femení (Rita x5, Pérez, Claudia i Olatz)