Tercera Catalana Grup 12é

Superats per un Cubelles amb més encert

UE Sitges 0 – CF Cubelles 3

Un Sitges amb poques idees ofensives perd la imbatibilitat davant un Cubelles que els ha superat en el darrers tres partits jugats del campionat, l’equip que havia tingut moltes dificultats per sumar al municipal d’Aiguadolc  empatant amb l’Òdena i Calaf en aquest cas cau davant l’equip que entrena en Xavi Vilagut.

El gol, al primer quart de hora dels visitants, els donava confiança  amb un futbol ordenat en defensa, ben lligat cara a barraca i es van acabar imposant sumant tres puts d’or en una jornada que amb la victòria del Begues fent-li cinc al Suburense B proper rival dels de Rafa Porras, així com l’ensopegada del Noia fa que hi hagi canvi de líder a la classificació.

Amb una jugada desgraciada amb rebot inclòs en Adrià Robert al voler refusar la pilota Candel al minut 14, va posar per davant el Cubelles, ni la reacció obligada del Sitges amb un bon remat de Alex Pérez així com diferents aproximacions a la porta de Franc Llor va canviar res, també és cert que li va faltar a l’equip tranquil·litat i sobre tot remat, l’absència de Ricard per lesió feia impossible com a mínim el gol que els hagués posat dintre del partit.

El gol de Francesc Medina de murri al minut 84 així com el de Claudi amb un xut amb molta intenció en que va estar poc afortunat el porter local Eric Goncalvez, que minuts abans havia salvat als seus amb dos grans aturades deixaven el 0 a 3 final.

UE Sitges: Eric Goncalvez , Victor, Dani Midgley, (Ferran 74) Xavi Rodríguez, Alex Pérez, Jordi Ayala, (Yeray 84) Candel, Bernat, Jonatan Durango, Yago Arenas, (Gerard) i Raul.

CF Cubelles: Franc, Erik Reyes, Gerard Oliva, Claudi, Ian López, (Miguel Fernàndez 74) Albert Oliva, Aitor Turegano, (Albert Garcia 68) Francesc Medina, (George Palace 84) Adrià Robert, (Sergio Gómez 88) i Marc Illa.

Aquest diumenge a partir de les 12’15 hores el Sitges juga al camp del Suburense B el que serà un partit històric, degut a que és el primer enfrontament del B del Suburense davant el Sitges.