Primer títol oficial

El granadenc Marc Roca es proclama campió de la Supercopa de Catalunya amb l’Espanyol. RCD Espanyol

El granadenc Marc Roca s’ha proclamat aquest dimarts campió de la Supercopa de Catalunya amb l’Espanyol, el primer títol oficial de la seva recent estrenada carrera futbolística en categoria sènior.

El migcampista penedesenc va ser titular en la victòria del conjunt blanc-i-blau sobre el FC Barcelona (1-0) jugant per davant de la defensa. En el minut 78 fou substitut per Javi Fuego. L’únic gol del partit, disputat a Tarragona, el va marcar l’equatorià Felipe Caicedo en el minut 9.