Victòria del Patí Vilanova masculí a Alacant

Celebració dels jugadors del CP Vilanova. Joan Mª Gibert

El CP Vilanova ha derrotat per 5 gols a 3 al C.P. Raspeig en el partit de la quarta jornada de la Primera Nacional Espanyola disputat ahir al vespre a la població alacantina de Sant Vicens de Raspeig.

Aquesta victòria, justa i merescuda dels vilanovins era importantíssima per donar aire a l’equip, i puntuar davant un equip, que esperem que no, ens pugues afectar en la classificació al final de temporada.

Els alacantins, històric equip d’aquesta zona llevantina, és un equip realment justet, que ha pujat enguany desprès de molts anys en les categories autonòmiques i que presenta les característiques habituals de fer de la seva pista un fortí sempre que puguin i especialment davant els equips d’un nivell igual o lleugerament superior. Mentre tenen possibilitats estan dins del partit poden donar sorpreses i això ahir es va veure.

En la primera part i desprès dels primers minuts més o menys igualats el Patí va marcar dos gols en els minuts 10 i 19. Aquesta avantatge al descans semblava suficient per no passar angunies, però els locals abans del minut tres de la represa ja havien igualat el marcador i tornaven a estar dins el partit.

Era evident que aquesta reacció els va esperonar però el tercer gol del Vilanova al minut 7 i especialment els dos darrers en els minuts 16 i 17 van trencar de rel tota reacció local, malgrat que Cantó –que va fer els tres gols alacantins– va marcar en el minut 22 i que Esteve, molt encertat va aturar una falta directa, a menys de tres minuts.

Ara el cap de setmana vinent el Patí va a Palafrugell, sortida complicada on te molt poc a perdre i molt a guanyar, i a esperar el partit a casa contra el GEiEG per sumar els tres punts.

C.P. RASPEIG.- Monje, Arché, Aznar,Bordonado, Cantó (equip inicial) Velasco, Ruano Moltó , Jover

C.P VILANOVA .- Esteve, Salvadó, Aguilar, Pastó, Muntané (equip inicial) Garrido, Gil, Martí, Fernandez

ARBITRES .- Srs. J.A. Sanz – O. Pérez Discrets

GOLS:

Primera part: 0-1 Salvadó (min 10); 0-2 Aguilar (min 18)

Segona part: 1-2 Cantó (min 2); 2-1 Cantó (min 3); 2-3 Pastó (min 7); 2-4 Garrido (min 16); 2-5 Aguilar (min 17); 3-5 Cantó (min 22)