Tercera Divisió Grup 5

Un altre gol agònic dispara el Vilafranca cap el play-off d'ascens

FC Vilafranca - Palamós FC. Armand Beneyto

FC Vilafranca 3 - Palamós FC 2

En el descompte i també de falta. Aquest migdia el Vilafranca ha repetit davant el Palamós el guió de la setmana passada amb el Granollers i s'ha endut el triomf gràcies a una falta transformada per Josu Rodríguez en el minut 92 de partit que ha significat el 3-2 definitiu. Els d'Iván Moreno estan en estat de gràcia i, de moment, van en cinquena cap al play-off d'ascens. Cal tenir en compte, a més, que la victòria d'avui s'ha acabat rubricant amb un home menys després de l'expulsió de Medina en el minut 69.

El duel enfront els palamosins ha estat especialment intens. De fet, l'inici del Vilafranca ha resultat simplement trepidant i als 22 segons de joc Aday ja ha aconseguit l'1-0 sense que els visitants ni haguessin aterrat encara sobre la gespa del municipal. A partir d'aquí i durant el primer quart d'hora, els penedesencs han superat completament el Palamós i han generat diverses ocasions, però el futbol és sempre capriciós i en el minut 19, Jaume Duran ha empatat.

Fins el descans no hi ha hagut més novetats i a la represa el duel ha entrat en una fase d'igualtat que ha semblat trencar-se en el minut 69 amb l'expulsió de Medina. El Vilafranca, però, ha tret de nou el millor de sí mateix i en el minut 82 Víctor Oribe, en un xut des de la frontal, ha marcat el 2-1. Semblava fet el més difícil, però al cap de quatre minuts Agi ha fet emmudir el municipal (2-2). S'ha entrat en l'afegit i ha estat llavors quan ha sorgit la figura màgica de Josu Rodríguez per aconseguir el 3-2 en una falta directa en el minut 92. Explosió d'alegria i eufòria desfermada. Aquest Vilafranca no té aturador. Això és molt llarg, però anem pel camí d´engrandir la història del club.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Medina, Fontanils, Castillo, Eric Via, Guzmán, Josep Díez (Duran 55´), Jordi Oribe (Santi Triguero 62´), Víctor Oribe, Josu Rodríguez, Aday (Oscar Hernando 79´).

Palamós FC: Manzano, Sergio (Pime 83´), Ayala, Barrera, Subi, Cornellà (Moha 62´), Jaume Duran, Iván García (Agi 52´), Herrera, Serramitja, Feixas

Arbitre: Héctor Robas Bondia. T.G: Josep Díez, Medina (2) (T.V:69´) // Jaume Duran

Gols: 1-0 Aday (1´); 1-1 Jaume Duran (19´); 2-1 Víctor Oribe (82´); 2-2 Agi (86´); 3-2 Josu Rodríguez (92´)

Incidències: Municipal de Vilafranca. 300 espectadors