OK Lliga Masculina

El Patí Vilafranca aconsegueix un altre triomf balsàmic lluny de casa

H. Lloret - CP Vilafranca-Cafès Novell. Eix

CH Lloret 2 - CP Vilafranca-Cafès Novell 3

Tres punts per sortir de la zona turbulenta. El Patí Vilafranca està demostrant en aquest primer tram de campionat que sap jugar millor lluny de casa que no pas a la Poliesportiva i que, a més, guanya de manera oportuna cada cop que l'aigua comença a inundar el vaixell. A Lloret s'han repetit els arguments i l'equip ha sumat un triomf que pot ser d'autèntic or al final de la lliga.

El cert és que el Patí també ha tornat a posar de manifest que és un equip amb capacitat de reacció. El Lloret que, fins ara, era l'equip revelació del campionat, s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Lluís Grau en el minut 17, però els penedesencs han apretat i Cusachs, un jugador que s'està consolidant a marxes forçades, ha empatat només dos minuts després. La recta final del primer temps ha estat trepidant i encara hi ha hagut temps de veure dos gols més fins el 2-2 del descans.

Tot estava obert i a la represa el duel ha estat intens. En el minut 29, el local Marc Grau ha errat una falta directa que hauria pogut canviar el signe de l'enfrontament. Del 3-2, a més, s'ha passat al 2-3 quan Jordi Galán ha batut Serra en una bona acció personal (33´). Aquesta circumstància ha deixat una mica tocat el Lloret i el Patí ha sabut aguantar el joc i el marcador fins el final. Això sí, els de Josep Lluís Delriu han fallat dues faltes directes que haurien pogut ampliar el marcador definitiu. Tres punts vitals, però en el proper duel a casa davant el Girona no val a badar.

CH Lloret: Ferran Serra, David Plaza, Lluís Grau (1), Adrià Farré (1), Alex Grau -cinc inicial- Marc Grau, Guillem Ariza

CP Vilafranca-Cafès Novell: David Arellano, Rubén Fernández, Jordi Galán (1), Marc Palau (1), Joan Vázquez -cinc incial- Gerard Cusachs (1), Lluís Ferrer, Marc Vázquez

Arbitres: Angel Tavera i Jorge Martínez. Targetes blaves a Ferran Serra, Rubén Fernández i Marc Palau. Targeta vermella a Alex Grau

Gols: 1-0 Lluís Grau (17´); 1-1 Gerard Cusachs (19´); 2-1 Adrià Farré (22´); 2-2 Marc Palau (23,5') -descans- 2-3 Jordi Galán (33´)

Incidències: Pavelló Municipal de Lloret de Mar. 300 espectadors