La Parròquia Samà Femení s'emporta la quarta victòria d'una pista molt complicada

L'equip d'Òscar Andreu reacciona en els moments complicats i amb l'aportació de totes les jugadores

C.B. Cornellà  - La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova. Sílvia Díaz

C.B. Cornellà - La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova. Sílvia Díaz

C.B. Cornellà 55 - La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova 60

La Parròquia-Bàsquet Samà jugava a fora contra el CB Cornellà. Equip molt semblant al de la setmana anterior, i veí de ciutat de Cornellà, i amb més talent individual de les seves jugadores.

En el primer quart va predominar el desencert de les samistes que, tot i dominar el joc, no eren capaces d'encistellar. Al baix percentatge en tirs alliberats s'hi afegien els 5 tirs lliures errats. Tot i així la defensa vermella es mantenia sòlida i les locals no podien finalitzar els seus atacs d'una altra manera que no fos amb llançaments triples.
Un petit parcial de 0 a 5 ajudava a les jugadores d'Òscar Andreu a posar-se per davant en el marcador en el minut 6 (4-6), fet que seguiria fins a la botzina final.

A l'inici del segon període es mantenien les distàncies curtes en el lluminós fins al minut 7 del quart quan el Cornellà va ser capaç d'empatar el partit (15-15). En aquest moment La Parròquia va reaccionar per primer cop davant les dificultats en el joc i l'ajustat marcador. Amb un parcial de 0 a 8 (amb 3 tirs lliures fallats) agafava aire gràcies a la pujada del ritme ofensiu i al trencament de la forta defensa local amb ràpids contraatacs.

Finalitzava el segon quart amb un dos més un per les blaves que deixava el marcador 18 a 23.

A la represa les samistes sortien per feina i amb un 0 a 5 es distanciaven de 10 punts en el minut 4 del tercer període. A partir d'aquí, intercanvi de cistelles i acumulació de faltes personals dels dos equips. I va ser en el minut 7 el Cornellà, amb transicions ràpides, van poder anotar amb massa facilitat i es posava a 1 sol punt (33-34). Les samistes però es van refer en defensa i van tornar a la solidesa que estaven portant la resta de partit, frenant d'aquesta manera l'allau local.

Es preveia un últim període d'infart amb un 35-36 per començar-lo. I així va ser. Un 8 a 7 en 3 minuts i partit empatat. El Samà va començar a trobar un gran equilibri en el seu joc ofensiu anotant amb les jugadores exteriors i interiors i forçant faltes personals que les portaven a la línia del tir lliure des d'on, en aquest quart, sí que estarien encertades.
Tot i atacar bé, errades defensives individuals i la inspiració de jugadores de talent del Cornellà, tornaven a retallar i posar-se, quan faltava poc menys de 4 minuts 50 a 51.

A partir d'aquí el domini del joc va passar a mans de les vilanovines que gràcies al rebot ofensiu i a les recuperacions defensives marcaven les diferències per emportar-se un partit molt complicat, en una pista difícil de guanyar.

Es tancava la quarta victòria de les samistes amb l'aportació de totes les jugadores.

Aquest dissabte, 5 de novembre, a les 18 h, La Parròquia Bàsquet Samà Vilanova rep a casa un vell conegut i carregós CB Valls.

Anotacions: LAIA (1) - ANDREA (1) - CERES (0) - ANIRA (22) - ANNA (0) - IRENE (0) - JUDITH (4) - LAURA (10) - ELI (4) - ELENA (16) - MARINA (0) - VALAYA (2)

Parcials: 6-9 / 12-14 / 17-13 / 20-24