Primera Catalana Grup 2

El Vilanova s’emporta la millor part en un gran partit jugat pels dos equips

CF Suburense – CF Vilanova . Eix

CF Suburense 4 – CF Vilanova 5

Massa càstig per un Suburense que va realitzar un gran partit, potser un pel massa d’anada i tornada, es van avançar fins tres vegades al marcador, però que no va saber matar el partit amb un penal favorable que hagués significat el 4- 2, davant un Vilanova que no es va rendir en cap moment, reaccionant magistralment i guanyant per 4 a 5.

L’onze inicial que presentava l’equip sitgetà feia veure que sortien a intentar guanyar amb jugadors amb molt de caire ofensiu i un mig del camp molt creatiu i gens especulatiu, tot i així davant un Vilanova amb magnífics jugadors amb la necessitat de guanyar i conscients del derbi, entraven bé els vilanovins jugant de vermell i blau avisant ja en els primers instants del matx amb amb xut d’un dels més destacats, Sergio Moreno, amb bona resposta de Nito, però es va posar per davant els de Josu Julian en la primera que tenien en atac fent Toshi un desplaçament en diagonal a Pulido, fent un control orientat magnífic, rebentant la pilota al fons de la porta de Javi Martínez.

S’adonaven els jugadors vilanovins que en un camp petit el que importava passava per estar atent sense deixar espais, contestaven als 10 minuts amb una centrada xut de David Gómez que entrava per l’escaire de la porta de Nito, el 1-1, s’estava jugant a un gran ritme i sense descans d’alternativa en alternativa, quan en una deixada de Dídac obrint espai es rematada per Marcos Garcia amb un xut molt ajustat fen el 2 a 1, tornant-s’hi a posar per davant al marcador, empatant Sergio Moreno just abans del descans en una pilota refusada per Nito en volea de Jordi Roca.

El segon temps va arrencar amb el mateix to arribades d’uns i dels altres, en una falta a la frontal de l’àrea vilanovina va arribar el 3-2, de nou marcava Marcos Garcia amb un llançament magistral, un gol que feia mal a un Vilanova que veia perdre el control en aquets moments, arribant el penal que hauria pogut liquidar el derbi, assenyalat l’àrbitre per unes mans que havia vist l’auxiliar molt protestat pels jugadors del Vilanova, Javi Martínez endevina la intenció de Geri evitant el 4-2, en la següent jugada ha arribat l’empat en una internada de Sergio Moreno per la dreta que Victor Morillas rematava entrant al segon pal, demanava de nou penal el Suburense en una caiguda dintre de l’àrea de Geri, va saber matar el partit l’equip de Pallares en el moment més delicat del Suburense amb gol de nou de Sergio Moreno en una molt bona jugada de Jusi posant el 3- 4 al minut 75, el local Murillo va estat expulsat per deixar anar el brac sense pilota, fent el 3-5 Carlitos al 85, el partit semblava acabat pels sitgetans però encara van revifar i Josep Maria tenia una clara ocasió per marcar però Javi Martínez amb els peus ho va impedir, Edgar no fallava en la següent posant el definitiu 4-5 final.

El Suburense es desplaça aquest diumenge al camp del tercer classificat L’EFAC Almacelles amb la necessitat de puntuar, l’hora d’inici a les 15’30, un Suburense 12é a la taula amb 11 punts.

CF Suburense: Nito, Pulido, Sarabia, Edgard, (Alberto 89) Toshi, (Adrià Creixell 87) Murillo, Pascua, Marcos Garcia, Josep Maria, Dídac, (Over 83) i Geri.

CF Vilanova: Javi Martínez, David Gómez, Toño Jiménez, Bacha, Jusi, Giralte, Victor Morillas, (Juanjo Carricondo 87) Codina, Sergio Moreno, (Javi Gallardo 80) Jordi Roca, ( Ramon Miranda 80) Carlitos i (Ignasi 87).

Àrbitre: Panero Cerezo , ha amonestat els locals Geri, Josep Maria, Nito, Sarabia i el visitants David Gómez, Carlitos, Toño i Codina, a més ha expulsat al jugador del Suburense Morillo amb vermella directa al minut 79.

Gols: 1-0 Pulido (15), 1-1 David Gómez (25), 2-1 Marcos Garcia (33), 2-2 Sergi Moreno (42), 3-2 Marcos Garcia (61), 3-3 Victor Morillas (73), 3-4 Sergi Moreno (75), 3-5 Carlitos (85), 4-5 Edgard (91).