El Consher Mata supera El Morell patint

Després del bon partit a Tarragona, el Bàsquet Ribes va suar tinta per superar el cuer de la categoria, un equip vetarà ple de jugadors amb molta experiència en aquesta categoria.

El Consher Mata només es va trobar còmode al principi i al final del partit, just quan El Morell el va deixar córrer. Amb 13-7 (minut 5) i 18-11 (minut 9) semblava que el partit anava per on volia el Ribes, però de seguida els tarragonins van fer saber que no estaven disposats a donar-se per vençuts i que lluitarien fins al final per sumar la primera victòria de la temporada.

Portant el joc a l'atac estàtic, els jugadors del Morell van guanyar la partida als ribetans durant el segon i el tercer quarts, i només el desencert en els tirs lliures i la bona defense ribetana els van impedir començar l'últim quart amb un avantatge alarmant pels locals. Un triple d'Adrià Miró per tancar el tercer quart trencava una ratxa de 3 minuts sense anotar del Consher Mata i els apropava fins al 44-46.

A l'inici de l'últim quart, el Ribes va poder per fi sorprendre la defensa visitant, i dos triples més de Miró i un altre de Josep Agustí els donaven la iniciativa per primer cop en molt de temps i un coixí de punts que El Morell, tot i persistir, no va aconseguir fer perillar mai.

Dissabte que ve, el Construccions Consher Mata visitarà el Club Bàsquet Samà a les 19:45.

Bàsquet Ribes: Josep 23, Miki 4, Òscar 2, Miró 12, Manel 14, Rafel 10, Adrià 2, Matrat, Pol, Pérez i Domingo 1.