Ok Lliga masculina

El Moritz Vendrell guanya 5 a 2 l'Alcobendas

El CE Vendrell va guanyar en el partit corresponent a la jornada 8 de l'OK Lliga contra l'Alcobendas i se situa sisè en la classificació

Eloi Mitjans en una jugada del partit. Eix

Eloi Mitjans va marcar l'1 a 0, de penal, al minut 6. En els minuts següents l'Alcobendas va posar a prova en diverses ocasions a Roger Molina. I van tenir la seva recompensa al minut 13 amb un gol de Marcos López que empatava el partit. Abans del descans Eloi Mitjans va tornar a avançar el Vendrell en el marcador i amb el 2 a 1 s'arribava al descans.

A la segona part, els homes de Jordi Garcia van intensificar el seu ritme de joc i, al minut 34, Marc Navarro va fer el 3 a 1. Al minut següent, Eloi Mitjans va transformat un altre penal i va fer el seu hat trick particular. Al darrer minut, Álvaro Martínez va fer el 4 a 2, però Xixi Creus va tornar a marcar de falta directa, posant el 5 a 2 definitiu al marcador.

El proper dissabte 5 de novembre, a les 21 h, el Moritz CE Vendrell jugarà el partit d'anada de la primera eliminatòria de la CERS a la pista del Viareggio (Itàlia).

MORITZ CE VENDRELL (5): Roger Molina, Xixi Creus, Marc Navarro, Jordi Ferrer i Eloi Mitjans -cinc inicial- Roger Rocasalbas, Edu Fernàndez, Francesc Gil, Biel Salvadó i Martí Zapater.

CP REICOMSA ALCOBENDAS (2): Martín Rodríguez, César Candanedo, Álvaro Martínez, Gonzalo Pérez i Marcos López -cinc inicial- Marcos Pérez, Mario Martínez, Florent David, Marcos Villanueva, Javier Jurado i Marcos Pérez.

Gols: 1-0 (6') Eloi Mitjans, de penal; 1-1 (13') Marcos López; 2-1 (19') Eloi Mitjans; 3-1 (34') Marc Navarro;  4-1 (35') Eloi Mitjans, de penal; 4-2 (49') Álvaro Martínez, i 5-2 (49') Xixi Creus, de falta directa.

Àrbitres: Gorina i Valverde.

El Moritz CE Vendrell viatja a Europa amb Autocars Penedès

El proper dissabte 5 de novembre, el Moritz CE Vendrell jugarà el partit d'anada de la primera eliminatòria de la CERS 2016-2017 a la pista del Viareggio (Itàlia).

Per a aquest desplaçament a terres italianes, l'equip gaudirà de les prestacions d'un nou vehicle d'Autocars Penedès, que incorpora l'equipament més avançat per fer un trajecte d'aquestes característiques amb la màxima comoditat. Autocars Penedès és una empresa col·laboradora de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell que ja ha fet altres desplaçaments europeus amb el primer equip amb resultats molt satisfactoris.

La sortida de l'expedició cap a Itàlia està prevista el dijous 3 de novembre, a les 22 h, des de l'aparcament del c/ Colom.

En aquest desplaçament europeu, una desena d'aficionats d'Orgull Roig i Negre donaran suport a l'equip.