Derrota de La Parròquia-Samà Masculí amb una defensa tova davant de l'Almeda

Un Samà molt tou en defensa no és capaç de superar l'Almeda

Basket Almeda - La Parròquia-Samà Vilanova SMA. Eix

Primera Catalana

Basket Almeda 91 - La Parròquia-Samà Vilanova SMA 77

La Parròquia-Samà Vilanova tenia diumenge a la tarda un desplaçament complicat, com sempre ho és la pista Basket Almeda. Arribaven els de la capital del Garraf amb la baixa d'Adrià Piñol, una mala notícia per l'equip que veia com una de les referències a la pintura defensivament parlant no podria disputar el partit.

L'inici de l'encontre per part de l'equip vilanoví no va ser com ens tenia acostumats en els darrers partits, i sortia de manera molt tova en defensa i amb falta de concentració. No s'aguantava al marcador i fins i tot es veia alguna llacuna important en defensa que propiciava tirs fàcils dels locals que no desaprofitaven i que obrien ràpidament una escletxa important, fruit de l'encert ofensiu local. La sort pels jugadors de Xavier Canales va ser cert encert ofensiu i d'aquesta manera el parcial del primer quart no va ser escandalós, 27-18. S'iniciava el segon quart, i tot canviava radicalment. De la mà de Mariano Epifanio en atac i d'una dura defensa, l'equip vilanoví va oferir els millors minuts, retallant la diferencia progressivament fins a arribar al descans amb un esperançador empat a 38.

A la represa, lluny de mantenir el nivell del segon quart, els vilanovins arribaven sempre un segon més tard en les seves accions defensives, i el Basket Almeda va marxar fins als 19 punts d'avantatge en un tercer quart per oblidar (71-52), això si, amb un nivell d'encert dels locals gens habitual.

Només a partir d'aquell moment, La Parròquia-CB SAMA, va estar a l'altura (igual que al segon quart) en la seva lluita per equilibrar el partit, posant-se a 9 punts quan faltaven 3 minuts, però de nou l'encert local i alguna precipitació del jove equip vermell, va deixar el marcador en un definitiu 91-77.

Cal destacar el bon partit de Bernat Burcet, autor de 15 punts i 6 rebots, amb un total de 19 de valoració.

CB Samà: Piñol (-), Vila (2), Epifanio (14), Zanca (14), Carreras (13), Moreno (6), Artigas (6), Pujadas (2), Liao (2), Burcet (15) i Calvo (3).

Parcials: 27-18, 11-20, 33-14, 20-25