Futbol 7

El CE Nova Olivella empat a tres que sap a glòria

Iván Salmerón en la seva presentació. Eix

Segona jornada de lliga, després d´una derrota per la mínima a la primera jornada. El rival, una part de l’antic Gavines FC., ara Running Filipides FC. Un partit a priori molt igualat de forces, amb un vell conegut de la temporada passada. Un partit amb el debut de Iván Salmerón, defensor amb el número 15. I el debut també del retorn de Jonay Reguera a la banqueta, (baixa a la primera jornada per temes laborals).

Una primera part on el dos equips donaven la talla, i on el marcador es decanta per l'equip de casa, amb gran gol de Dani Reche, del CE. Nova Olivella, 1 a 0. Una segona part on el CE. Nova Olivella no pot sentenciar i es complica la vida amb 10 minuts fatídics de desconcert, on li cauen 3 gols seguits, 1 a 3. Però l´èquip de Jornay Reguera no baixa els braços i Dani Reche provoca un penal, que amb molt de temple anota ell mateix, 2 a 3. Finalment en els minuts de les escombreries, apurant el temps, Dani Reche fa el tercer de la nit, un golás, l'empat que sap a glória, i el seu primer hat.trick de la temporada